Brabantia logo
Brabantia header

Brabantia maakt prachtige en gebruiksvriendelijke producten voor elke dag, gemaakt met hart voor het product en aandacht voor mens en planeet. Daarom zet Brabantia in op duurzame materialen en inventieve productenconcepten, zodat we een betere wereld kunnen achterlaten voor de volgende generatie. Bovendien geven alle pedaalemmers, keukenartikelen, strijkplanken, en alle andere Brabantia huishouditems met hun trendy design steeds een persoonlijke touch aan je interieur.


Elke emmer maakt een verschil!

De iconische vuilnisemmers zijn niet enkel mooi en betrouwbaar, maar hebben maar ook het hart op de juiste plaats! Bij aankoop van een NewIcon pedaalemmer steun je de Ocean Cleanup. Hierdoor help je mee in de strijd om plastic afval op te ruimen uit de oceanen. Bovendien zijn de duurzame afvalemmers verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, met telkens 10 jaar garantie!

Trendy keukenhulp

Brabantia staat bekend als een echte keukenhulp, van start tot einde. Maak een goed begin met een duidelijke mengkom en een correcte keukenweegschaal, hou je gerecht lekker warm met een grote schotelwarmer en bewaar overige ingrediënten in handig stapelbare voorraaddozen. Je zal deze degelijke keukenattributen graag tentoonstellen in je keuken dankzij hun trendy design.

Met liefde voor wasgoed

Om huishoudelijke taken zoals wassen en strijken te vergemakkelijken heeft Brabantia een slim aanbod aan wastassen en strijktafels bedacht. Opvouwbare en draagbare wasmanden brengen je wasgoed makkelijk van de ene plaats naar de andere en helpen je het vuile wasgoed te sorteren. De brede strijkplanken zijn eenvoudig verstelbaar waardoor zelfs zittend strijken mogelijk is.

Stijlvolle kleine kamers

Voor een stijlvolle badkamer of toilet kan je rekenen op de duurzame badkameraccessoires van Brabantia. De discrete toiletborstels en toiletrolhouders kunnen subtiel opgehangen worden aan de muur en geven daardoor een elegante touch aan je kleinste kamer. Ook de handige zeepdispensers geven kleur aan je badkamer en zijn gemaakt van roestbestendige materialen voor een langdurig gebruik.