Billy logo
Billy header

Bij Billy loopt alles op wielen! Voor zowel kleine als grote kinderen biedt Billy leuke en betaalbare loopfietsjes, steps en scooters aan. Met de balansfietsjes en driewielers leren de allerkleinsten hun bewegingen beter coördineren en ervaren ze voor het eerst het plezier van rijden en beweging. Zo wordt de overstap naar fietsen makkelijk gemaakt. Ook steps en scooters zijn er voor alle leeftijden. Van kinderstep tot stuntstep, het gaat altijd vooruit met Billy!


Blijf in balans

Met de loopfietsjes van Billy leert je peuter al spelend zijn of haar evenwicht onder de knie te krijgen. De voetjes blijven nog dicht bij de grond zodat je kindje stap voor stap meer zelfvertrouwen krijgt en zo makkelijker de stap naar fietsen zonder zijwieltjes kan maken. De Pepino en Lima balansfietsjes zijn er al voor kinderen vanaf 1,5 jaar en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren.

1,2,3 Start!

Met de driewielers van Billy is je peuter meteen op weg naar nieuwe avonturen! De stevige banden, veiligheidshandvatten en de gripvaste pedalen staan garant voor een veilige tocht. Een driewieler zoals de Papaya laat je kindje wennen aan de trapbewegingen zoals bij het fietsen. Neem de Papaya gerust mee uitstap want de driewieler kan gewoon aan het zadel gedragen worden.

Stap voor step

Van stabiele kindersteps met drie wielen tot stuntsteps voor het uitvoeren van coole tricks, er bestaan steps en scooters voor alle leeftijden en voorkeuren. Leer steppen met de Mango step, ravot met de Pomelo autoped met luchtbanden of step naar school met de verstelbare Limon scooter. Zelfs volwassenen kunnen kiezen voor de opvouwbare Palma scooter voor een sportieve trip naar het werk!