Baninni logo
Baninni header

Baninni laat je kindje opgroeien in alle comfort en veiligheid, en vergeet daarbij ook zeker de ouders niet. Met grote aandacht voor de eerste levensjaren wil Baninni je kindje alle kansen bieden op een goede en gezonde toekomst. Daarom staat Baninni garant voor producten van topkwaliteit met nadruk op functionaliteit en persoonlijke stijl. Hierdoor is er voor elk wat wils. Van kinderwagen tot autostoel, Baninni is er voor jou en je baby.


Veilig onderweg

Steeds veilig onderweg zijn met je kindje is voor veel ouders en grootouders van het grootste belang. Baninni biedt daarom aangepaste en comfortabele autostoelen, draagzakken, kinderwagens, reiswiegjes en campingbedden aan die elke verre en minder verre reis aangenamer maken en je kindje de nodige bescherming geven. Zo creëer je dat veilige thuisgevoel onderweg.

Kom thuis tot rust

Het is heerlijk ontspannen in de relaxstoeltjes van Baninni. Met speelbogen, schommelbewegingen of rustgevende muziek kan je kindje thuis helemaal tot rust komen. Baninni speelt het slim door bouncers en wiegjes te combineren met verwisselbare standen. Daarnaast voorziet Baninni ook heel wat babybed-toebehoren zoals muzikale mobieltjes om je kindje de nodige ontspanning te geven.

Kies je eigen stijl

Vaak moet de keuze gemaakt worden tussen kwaliteit en design. Bij Baninni worden deze twee keuzes gelukkig gecombineerd. Dankzij het ruime aanbod buggy’s, verzorgingstassen, kinderstoelen en nog veel meer kunnen ouders de babyartikelen afstemmen op hun eigen stijl. Baninni blijft bovendien inspelen op trends met steeds de aandacht op kwaliteit en comfort te behouden.

Spelen & leren

In hun eerste levensjaren is elke nieuwe indruk een ware ontdekkingsreis. De loopstoelen, loopfietsjes en schommelstoelen van Baninni zijn speciaal ontworpen op dat leerproces te stimuleren. Met vallen en opstaan ontdekt je kindje geluiden, vormen en kleuren en leert het zijn bewegingen beter controleren. Zo zet je kindje al spelenderwijs een grote stap naar een mooie toekomst.