Bama logo
Bama header

Bama, dat is de echte smaak van het leven. Met haar elegante design, functionaliteit en hoge kwaliteit is het kookgerei van Bama een onmisbaar ingrediënt in de moderne keuken en worden ze jouw smaakmaker voor iedere maaltijd! Naast kookpotten, pannen en keuken elektro heeft Bama ook een uitgebreid gamma aan fluitketels, espresso makers en thermoskannen voor welverdiende verwenmomenten bij je thuis.


Kook met kwaliteit

De kookpotten en elektrische keukenapparaten zijn steeds ontworpen met hoogwaardige materialen en aandacht voor functionaliteit. De Bama kookpotten en pannen zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn aangepast aan de moderne keuken. Ook de keukentoestellen van Bama, zoals mixers, rijstkokers en waterkokers staan garant voor duurzaamheid en gebruiksgemak zodat iedereen kan koken met kwaliteit.

Kies jouw model

Iedere keuken verdient een persoonlijke touch en ieder huishouden heeft andere noden. Daarom kan je bij Bama kiezen uit allerlei maten en modellen. Of het nu gaat om thermoskannen, fluitketels of kookpotten, je vindt ongetwijfeld het formaat of kleur dat bij jouw keuken, familie en karakter past. En bovendien breidt het Bama gamma steeds uit met nieuwe uitvoeringen.

Warme momenten

Geniet van warme momenten met je vrienden of familie dankzij het ruime aanbod Bama thermoskannen, fluitketels of espresso makers. Van ontbijt tot picknick en van vieruurtje tot dessert, Bama biedt de oplossing voor een warme drank bij elke gelegenheid. Schenk thee uit een authentieke fluitketel, neem warme chocomelk mee op uitstap of geniet van een echte Italiaanse koffie.

De smaak van het leven

Hou je van gewone dagelijkse kost of ben je een liefhebber van de wereldkeuken? Bama helpt je ieder gerecht te bereiden op authentieke wijze. Maak een kruidige couscous in de Lara couscouspot , rol zelf verse pasta met de Figaro pastamaker of stoom een gezond rijstgerecht in de Rizo rijstkoker. Want wie geniet van koken en eten, proeft echt de smaak van het leven!


Best verkochte Bama producten