Badabulle logo
Badabulle header

Sinds 2007 staat Badabulle ouders van jonge kinderen bij door creatieve babyartikelen aan te bieden die aan alle behoeften van je baby voldoen: babyvoeding bereiding, veilige badspeeltjes, slimme nachtlampjes, trendy luiertassen, en alles voor een comfortabele daguitstap met je kleintje. Naast handig zijn de Badabulle babyproducten ook doeltreffend en veilig, mét levenslange garantie!


In & uit bad

Met de badaccessoires van Badabulle gaan heerlijk baden en veilig spelen hand in hand. Als ouder kan je vertrouwen op allerlei praktische hulpmiddelen zoals een temperatuuraangevende badmat of een handig badzitje waardoor jij je handen vrij hebt om je kindje te wassen. En terwijl kan je kindje naar hartenlust verder spelen met de vrolijke en veilige badspeeltjes.

Alles voor comfort

De praktische en veilige babyartikelen van Badabulle zijn ook uiterst comfortabel: de speciale hoofdkussens zijn speciaal ontwikkeld om het hoofdje van je baby mooi rond te houden, in de rustgevende schommelstoeltjes kan je kindje heerlijk indommelen of spelen met de speelboog en de slimme nachtlampjes van Badabulle zorgen voor een veilig gevoel voor een optimale nachtrust.

Trendy luiertassen

De luiertassen van Badabulle zijn ideaal voor wandelingen en uitstapjes met je kleintje. Met deze complete verzorgingstassen heb je steeds alle nodige babyspullen bij de hand. Extra’s zoals een plastic zakje met rits voor doekjes of propere kleertjes, een thermische hoes en een zachte verversmatje zorgen ervoor dat je alles bij hebt wanneer je met je baby op stap bent.

Extra's voor onderweg

Naast verzorgingstassen biedt Badabulle ook heel wat slimme en praktische producten aan die een daguitstap extra genietbaar maken. Zo zit je kindje dankzij een opvouwbaar reiskinderstoeltje steeds op de goede hoogte. Tijdens een trip naar zee of het park kan je rekenen op een anti-uv tent je kind tegen zon en wind te beschermen. Alles wat je nodig hebt om maximaal van je reisje te genieten!