Babymoov logo
Babymoov header

Babymoov laat zich inspireren door het dagelijkse leven van elke ouder. Want Babymoov weet dat ontspannen en rustige ouders hun kinderen nog veel gelukkiger kunnen maken. Daarom brengt Babymoov tal van innovatieve babyverzorging accessoires uit. Van voeding tot veiligheid en van zwangerschap tot daguitstap, Babymoov maakt het ouderschap makkelijker zodat jij nog meer van je kleintje kunt genieten. Daarom is Babymoov is echt “Made for real life”!


Comfortabele & rustige nachten

Vanaf de geboorte komt het comfort van jouw baby op de eerste plaats, ook ’s nachts, na een maaltijd of tijdens de eerste uitstapjes. Daarom heeft Babymoov een uitgebreid aanbod ontwikkeld om het welzijn van je baby in alle rust te garanderen: comfortabele ligstoelen en schommelstoeltjes, stille luchtbevochtigers, steunkussens en ergonomische hoofdkussens die het hoofdje mooi rond houden.

Makkelijke maaltijden

De overstap van borstvoeding naar flesjes en meer gevarieerde voeding loopt niet altijd even vlot. Om deze eetmomenten en bereiding van babymaaltijden te vergemakkelijken biedt Babymoov een ruim assortiment van voedselbereiders, keukenrobots en sterilisators aan. Maar ook voor het eerste babyservies, stoelverhogers en kinderstoelen kan je bij Babymoov terecht.

De eerste uitstapjes

Een uitstap met je baby lijkt soms op een hele verhuis. Dankzij de praktische designproducten van Babymoov kan je jouw baby makkelijk overal mee naartoe nemen en hou je alle babyspullen netjes bij de hand. Kies uit de vele verzorgingstassen en luiertassen die passen bij jouw stijl. Ook de innovatieve reiswiegen en reiskinderstoeltjes maken elke uitstap comfortabel voor ouder en kind.

Toekomstige mama's

Babymoov vergeet ook de mama’s niet. Tijdens de zwangerschap zorgt de verandering van de lichaamsbouw voor talloze typische zwangerschapskwaaltjes. Met inbreng van echte mama’s, vroedvrouwen en hulpverleners heeft Babymoov een gloeinieuwe slaapgordels en zwangerschapskussens ontwikkeld die onrustige nachten en rugpijn verhelpen en zorgen voor meer comfort tijdens de zwangerschap.