Foto-tabel  Lijst 

 1. Amefa Bestek Set Vintage Copper|24-delig

  Merk: Amefa

  AMEFA Bestek Set Vintage Copper – 24-delig Amefa brengt bestek van de beste kwaliteit naar jouw eettafel. En voor feestelijke gelegenheden heeft Amefa het gepaste bestek om jouw tafeldekking net dat ietsje meer te geven. Deze koperen bestek set zorgt ongetwijfeld voor unieke feestelijke tint. Het Vintage bestek van Amefa is met haar afgeronde vormen  en zachte lijnen sober in design. De koperen afwerking gaat natuurlijk met alle aandacht lopen. Het bestek is vervaardigd uit hoogwaardig chroomstaal met een matte gouden finish. De bestek set bevat: - 6 tafelmessen - 6 tafelvorken - 6 tafellepels - 6 koffielepels De Vintage Copper bestek set is geschikt voor 6 personen. Het mes is 23,5 cm lang, de vork en de koffielepels zijn 2,5 mm dik. Het wordt aangeraden om dit koperen bestek met de hand te wassen omdat er in de vaatwasser vlekken kunnen ontstaan. Op zoek naar uniek bestek? Bekijk het verrassende aanbod bestek en bestek sets op onze webshop.
  Meer info
 2. Amefa Bestek Set Vintage Stone Wash|16-delig

  Merk: Amefa

  AMEFA Bestek Set Vintage Stone Wash – 16-delig Amefa brengt bestek van de beste kwaliteit naar jouw eettafel. Ook voor speciale gelegenheden heeft Amefa het gepaste bestek jouw tafel de nodige sfeer en uitstraling te geven. Deze zwarte bestek set zorgt ongetwijfeld voor een unieke touch. Het Vintage bestek van Amefa is met haar afgeronde vormen  en zachte lijnen sober in design. De stone wash afwerking gaat natuurlijk met alle aandacht lopen. Het zwarte bestek is vervaardigd uit hoogwaardig chroomstaal met een matte finish. De bestek set bevat: - 4 tafelmessen - 4 tafelvorken - 4 tafellepels - 4 koffielepels De Vintage bestek set is geschikt voor 4 personen. Het mes is 23,5 cm lang, de vork en de koffielepels zijn 2,5 mm dik. Het wordt aangeraden om dit zwarte bestek met de hand te wassen omdat er in de vaatwasser vlekken kunnen ontstaan. Op zoek naar uniek bestek? Bekijk het uitbreide aanbod bestek en bestek sets op onze webshop.
  Meer info
 3. Amefa Vork Tendence|6 Stuks

  Merk: Amefa

  AMEFA Vork Tendence – 6-delig Amefa brengt bestek van de beste kwaliteit naar jouw eettafel. Van gezellig ontbijten met de familie, een verjaardagdiner met vrienden, tot een feestelijke barbecue, Amefa heeft voor iedere gelegenheid of smaak het aangepaste bestek. Het Tendence bestek van Amefa is met haar elegante afgeronde vormen een mooie aanvulling voor zowel een klassieke als moderne tafeldekking. De tafelvork is vervaardigd uit 18/10 roestvrij staal met een prachtige spiegelglans waardoor de vork een duurzame en luxueuze uitstraling krijgt. De Tendence eetvorken zijn verkrijgbaar per set van 6 stuks en zijn 20,3 cm lang. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de vorken ook geschikt voor de vaatwasser. Je kan best het bestek afspoelen met water alvorens het in de vaatwasser te plaatsen. Plaats het bestek met de handgrepen naar onder plaatsen en houdt het gescheiden, zo vermijd je krassen. Gebruik nooit agressieve producten of scherpe voorwerpen bij het schoonmaken van je bestek. Voor het beste resultaat kan je je bestek beter met de hand afdrogen. Op zoek naar nieuw bestek? Bekijk de volledige collectie hoogwaardig bestek uit de Tendence collectie van Amefa op onze webshop.
  Meer info
 4. Amefa Mes Tendence|6 Stuks

  Merk: Amefa

  AMEFA Mes Tendence – 6-delig Amefa brengt bestek van de beste kwaliteit naar jouw eettafel. Van gezellig ontbijten met de familie, een verjaardagdiner met vrienden, tot een zomerse barbecue, Amefa heeft voor iedere gelegenheid of smaak het aangepaste bestek. Het Tendence bestek van Amefa is met haar elegante afgeronde vormen een mooie aanvulling voor zowel een klassieke als moderne tafeldekking. Het tafelmes is vervaardigd uit 18/10 roestvrij staal met een prachtige spiegelglans waardoor het mes een duurzame en luxueuze uitstraling krijgt. De Tendence eetmessen zijn verkrijgbaar per set van 6 stuks en zijn 23,2 cm lang. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de messen ook geschikt voor de vaatwasser. Je kan best het bestek afspoelen met water alvorens het in de vaatwasser te plaatsen. Plaats het bestek met de handgrepen naar onder plaatsen en houdt het gescheiden, zo vermijd je krassen. Gebruik nooit agressieve producten of scherpe voorwerpen bij het schoonmaken van je bestek. Voor het beste resultaat kan je je bestek beter met de hand afdrogen. Op zoek naar nieuw bestek? Bekijk de volledige collectie hoogwaardig bestek uit de Tendence collectie van Amefa op onze webshop.
  Meer info
 5. Amefa Eetlepel Tendence|6 Stuks

  Merk: Amefa

  AMEFA Eetlepel Tendence – 6-delig Amefa brengt bestek van de beste kwaliteit naar jouw eettafel. Van gezellig ontbijten met de familie, een verjaardagdiner met vrienden, tot een zomerse barbecue, Amefa heeft voor iedere gelegenheid of smaak het aangepaste bestek. Het Tendence bestek van Amefa is met haar elegante afgeronde vormen een mooie aanvulling voor zowel een klassieke als moderne tafeldekking. De tafellepel is vervaardigd uit 18/10 roestvrij staal met een prachtige spiegelglans waardoor de lepel een duurzame en luxueuze uitstraling krijgt. De Tendence eetlepels zijn verkrijgbaar per set van 6 stuks en zijn 20 cm lang. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de lepels ook geschikt voor de vaatwasser. Je kan best het bestek afspoelen met water alvorens het in de vaatwasser te plaatsen. Plaats het bestek met de handgrepen naar onder plaatsen en houdt het gescheiden, zo vermijd je krassen. Gebruik nooit agressieve producten of scherpe voorwerpen bij het schoonmaken van je bestek. Voor het beste resultaat kan je je bestek beter met de hand afdrogen. Op zoek naar nieuw bestek? Bekijk de volledige collectie hoogwaardig bestek uit de Tendence collectie van Amefa op onze webshop.
  Meer info
 6. Amefa Koffielepel Tendence|6 Stuks

  Merk: Amefa

  AMEFA Koffielepel Tendence – 6-delig Amefa brengt bestek van de beste kwaliteit naar jouw eettafel. Van gezellig ontbijten met de familie, een verjaardagdiner met vrienden, tot een zomerse barbecue, Amefa heeft voor iedere gelegenheid of smaak het aangepaste bestek. Het Tendence bestek van Amefa is met haar elegante afgeronde vormen een mooie aanvulling voor zowel een klassieke als moderne tafeldekking. De koffielepel is vervaardigd uit 18/10 roestvrij staal met een prachtige spiegelglans waardoor de kleine lepel een duurzame en luxueuze uitstraling krijgt. De Tendence koffielepels zijn verkrijgbaar per set van 6 stuks en zijn 18 cm lang. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de lepels ook geschikt voor de vaatwasser. Je kan best het bestek afspoelen met water alvorens het in de vaatwasser te plaatsen. Je kan het bestek best met de handgrepen naar onder plaatsen en het bestek gescheiden houden van anderen, zo vermijd je krassen. Gebruik nooit agressieve producten of scherpe voorwerpen bij het schoonmaken van je bestek. Voor het beste resultaat kan je je bestek beter met de hand afdrogen. Op zoek naar nieuw bestek? Bekijk de volledige collectie hoogwaardig bestek uit de Tendence collectie van Amefa op onze webshop.
  Meer info
 7. Amefa Dessert Vork Tendence|6 Stuks

  Merk: Amefa

  AMEFA Dessertvork Tendence – 6-delig Amefa brengt bestek van de beste kwaliteit naar jouw eettafel. Van gezellig ontbijten met de familie, een verjaardagsdiner met vrienden, tot een feestelijke barbecue, Amefa heeft voor iedere gelegenheid of smaak het aangepaste bestek. Het Tendence bestek van Amefa is met haar elegante afgeronde vormen een mooie aanvulling voor zowel een klassieke als moderne tafeldekking. De dessertvork is vervaardigd uit 18/10 roestvrij staal met een prachtige spiegelglans waardoor de vork een duurzame en luxueuze uitstraling krijgt. De Tendence dessertvorken zijn verkrijgbaar per set van 6 stuks en zijn 18 cm lang. Dankzij de hoge kwaliteit is het bestek ook geschikt voor de vaatwasser. Je kan best het bestek afspoelen met water alvorens het in de vaatwasser te plaatsen. Je kan het bestek best met de handgrepen naar onder plaatsen en het bestek gescheiden houden van anderen, zo vermijd je krassen. Gebruik nooit agressieve producten of scherpe voorwerpen bij het schoonmaken van je bestek. Voor het beste resultaat kan je je bestek beter met de hand afdrogen. Op zoek naar nieuw bestek? Bekijk de volledige collectie hoogwaardig bestek uit de Tendence collectie van Amefa op onze webshop.
  Meer info

Foto-tabel  Lijst