Brabantia broodtrommels

Het huishoudmerk Brabantia staat garant voor kwaliteitsvolle huishoudproducten met een stijlvolle uitstraling. De Brabantia broodtrommels houden niet enkel je brood vers, maar zijn ook een moderne aanvulling voor je keuken en interieur. De Brabantia keukenartikelen hebben een slim design zodat ze niet meer ruimte innemen dan strikt noodzakelijk. De bewaardozen houden hele broden vers, maar zijn ook geschikt voor andere verse producten zoals cakes, koekjes of krentenbollen. Brabantia broodtrommels hebben een luchtdichte afsluiting waardoor het eten langer vers blijft. Je kunt kiezen uit broodtrommels met een schuifdeksel of klepdeksel.

Bekijk al onze broodtrommels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Brabantia

Het Nederlandse merk Brabantia brengt huishoudelijke artikelen en keukenaccessoires op de markt die het lever mooier maken en prettig zijn in gebruik. Design artikelen voor het leven van elke dag met slimme ontwerpen en veel aandacht voor mens en milieu, dat noemt Brabantia ‘Designed for living’.

Broodtrommels met schuifdeksel

De metalen broodtrommels met schuifdeksel van Brabantia zijn voorzien van een geluiddempende stootdop zodat de bewaardoos steeds zachtjes opent en sluit. De grote broodtrommels hebben een inhoud geschikt voor 2 grote broden, ideaal voor grote gezinnen. Toch is de trommel compact aangezien het schuifdeksel draait aan de binnenzijde. De bovenzijde is afgeplat zodat je bovenop de trommel nog voorraaddozen of kruidenpotten kunt plaatsen. Elegant en ruimtebesparend!

Broodtrommels met klepdeksel

De Brabantia broodtrommels met klepdeksel zijn voorzien van een magneet waardoor het deksel beter afsluit en je brood langer vers wordt gehouden. Dankzij het vlakke design zijn deze broodtrommels ruimtebesparend en kan je er gemakkelijk andere spullen, potjes of voorraaddozen op zetten. Heb je geen plaats om de bewaardoos ergens te zetten, dan kan je deze slimme keukenaccessoires ook tegen de muur hangen.

Brabantia bij Enyabe.com

Op onze webshop bieden we een mooie collectie Brabantia broodtrommels aan. Deze Brabantia collectie bestaat uit verschillende modellen en kleuren voor elk interieur. De broodtrommels kan je snel en eenvoudig online bestellen. Heb je een vraag over de Brabantia broodtrommels? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan elke werkdag voor je klaar en helpen je graag verder.