Zwarte Boodschappentrolleys

Bij Enyabe.com vind je een stijlvolle collectie zwarte boodschappenwagens. In deze selectie winkeltrolleys vind je enkele topmerken zoals Bamex, Rolser, Secc en Baytex. Met deze boodschappentrolleys kan je comfortabel en tegelijk stijlvol boodschappen doen.

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Topmerken bij Enyabe.com

Onze uitgebreide collectie boodschappentrolleys bestaat uit een aantal topmerken! Bamex is een Belgisch merk en heeft een leuke collectie met kwalitatieve en duurzame boodschappenwagens. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Het merk Rolser heeft meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van boodschappenwagens. Zij bieden een innovatieve collectie met frisse kleuren en prints. Ook Secc is een populair merk voor boodschappenwagens in België en Nederland. Zij staan bekend om hun praktische winkeltrolleys. En als je op zoek bent naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan zijn de Baytex boodschappentrolleys perfect voor jou!

Heb je een leuke zwarte boodschappenwagen gevonden op onze webshop? Dan kan je deze gemakkelijk online bestellen. Je zwarte boodschappentrolley wordt gratis geleverd zowel in Nederland als in België.