Secc Boodschappentrolleys

Secc is gespecialiseerd in het ontwerpen van praktische boodschappenwagens. Met deze boodschappentrolleys wordt winkelen terug comfortabel. De Secc winkeltrolleys zijn ideaal om mee te nemen naar de wekelijkse markt of boodschappen te doen in de supermarkt. Dankzij het stevige frame en de soepele wielen moet je niet langer zware tassen dragen of met meerdere plastic zakjes sleuren. Ontdek de verschillende Secc boodschappentrolleys hieronder.

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Secc

De boodschappentrolleys van Secc zijn zeer bekend in België en Nederland . Het merk staat bekend om zijn praktische boodschappentrolleys. Secc brengt steeds kwalitatieve boodschappentrolleys op de markt met gevoel voor innovatie. Niet enkel de kwaliteit, maar ook de goede prijs-kwaliteit verhouding is belangrijk bij deze boodschappenwagens. Secc biedt een veelzijdig aanbod boodschappenkarren met verschillende handige kenmerken.

Praktische boodschappentrolleys

De meeste Secc boodschappenkarretjes hebben een inklapbaar frame. Het frame kan je op deze manier zeer gemakkelijk opbergen bij je thuis of om mee te nemen in de auto. Daarnaast is de tas afneembaar om gemakkelijk los te dragen of wanneer je een nieuwe tas op het frame wil bevestigen.

De soepele wielen van de Secc winkeltrolleys en het ruime hoofdvak zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Een aantal Secc boodschappenwagens zijn voorzien van een verstelbaar handvat, zo kan je de trolley aanpassen aan jouw hoogte. Daarnaast verhoogt ook het ergonomische handvat het gebruikscomfort van deze boodschappentrolleys.

Neem ook zeker een kijkje bij de handige Busselon boodschappentrolley van Secc. Deze innovatieve boodschappenkar is uitgerust met een stevig opvouwbaar frame en een Multi-Wheel-functie. De drie wielen aan elke zijde zorgen ervoor dat je gemakkelijk de trap kan nemen met deze boodschappentrolley zonder deze op te tillen!

Secc bij Enyabe.com

Heb je een leuke Secc boodschappentrolley gevonden op onze webshop? Dan kan je deze eenvoudig online bestellen! Wanneer je voor 15u besteld op weekdagen wordt je boodschappentrolley de volgende werkdag geleverd. Als je vragen hebt omtrent de boodschappenwagens, kan je steeds contact opnemen met onze klantenservice.