Rode Boodschappentrolleys

Een rode boodschappenwagen koop je eenvoudig online bij Enyabe.com! Ga comfortabel winkelen in de supermarkt of boodschappen doen op de wekelijkse markt met een leuke boodschappenkar. Hieronder vind je een leuke selectie van onze populaire rode boodschappentrolleys.

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Topmerken bij Enyabe.com

Onze ruime collectie winkeltrolleys bestaat uit een enkel topmerken! Bamex is een Belgisch merk en heeft een leuke collectie met met kwalitatieve en duurzame boodschappenwagens. Deze hebben allemaal een lichtgewicht aluminium frame, waardoor je zeer comfortabel je boodschappen kan meenemen. Het merk Rolser heeft meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van boodschappenwagens. Zij bieden een innovatieve collectie met frisse kleuren en unieke kenmerken. Daarnaast is Secc een populair merk voor boodschappenwagens in België en Nederland. Zij staan bekend om hun praktische boodschappenkarretjes. En als je op zoek bent naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan zijn de Baytex boodschappentrolleys perfect voor jou!

Heb je een leuke rode boodschappenwagen gevonden op onze webshop? Dan kan je deze gemakkelijk online bestellen. Je praktische rode boodschappentrolley wordt gratis geleverd zowel in Nederland als in België.