Rolser Boodschappentrolleys

Op zoek naar een innovatieve en mooie boodschappentrolley? Neem dan zeker een kijkje bij de Rolser boodschappenwagens! Het merk Rolser staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn kwaliteitsvolle en innovatieve boodschappentrolleys. De trolleys zijn niet enkel kwalitatief sterk, maar ook zeer leuk om mee rond te wandelen dankzij de mooie designs en frisse kleuren.

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

 1. Rolser Boodschappentrolley I-Max MF Convert|Blauw

  Merk: Rolser

  Rolser - Boodschappentrolley I-Max MF Convert Blauw De Rolser I-Max MF Convert is een lichtgewicht aluminium winkeltrolley. Dankzij het ergonomische handvat kan je met comfort je boodschappen vervoeren. De grote tas kan op een gemakkelijke manier vastgemaakt worden aan het onderstel. Met een inhoud van 43 liter en een laadvermogen van 50 kilogram, kan deze blauwe boodschappenwagen heel wat boodschappen dragen. De I-Max MF Convert is beschikbaar in allerlei kleuren. 
  Meer info
 2. Rolser Boodschappentrolley I-Max MF Convert |Rood

  Merk: Rolser

  Rolser - Boodschappentrolley I-Max MF Convert Rood De Rolser I-Max MF Convert is een lichtgewicht aluminium boodschappentrolley. Dankzij het ergonomische handvat zal je met comfort je boodschappen vervoeren. De tas kan op een gemakkelijke manier vastgemaakt worden aan het onderstel. Met een inhoud van 43 liter en een laadvermogen van 50 kilogram, kan deze boodschappentrolley heel wat dragen. De I-Max MF Convert is ook beschikbaar in verschillende kleuren. 
  Meer info
 3. Rolser Boodschappentrolley I-Max Geometrik|Zwart

  Merk: Rolser

  Rolser - Boodschappentrolley I-Max Geometrik Zwart De Rolser I-Max Geometrik is een lichtgewicht aluminium boodschappentrolley. Dankzij het ergonomische handvat zal je met comfort je boodschappen vervoeren. De tas kan op een gemakkelijke manier vastgemaakt worden aan het onderstel. Met een inhoud van 43 liter en een laadvermogen van 50 kilogram, kan deze boodschappentrolley heel wat dragen. De I-Max Geometrik is ook beschikbaar in het rood. 
  Meer info
 4. Rolser Boodschappentrolley Sbelta MF4.2|Grijs

  Merk: Rolser

  Rolser - Boodschappentrolley Sbelta MF4.2 Grijs De Rolser Sbelta MF4.2 is een lichtgewicht aluminium boodschappentrolley met vier wielen. Dankzij het ergonomische handvat zal je met comfort je boodschappen vervoeren. De vier wielen zorgen voor extra comfort en stabiliteit tijdens het rijden. De tas kan op een gemakkelijke manier vastgemaakt worden aan het onderstel.Met een inhoud van 44 liter en een laadvermogen van 50 kilogram, kan deze boodschappentrolley heel wat dragen. De Sbelta MF4.2 is ook beschikbaar in het burgundy. 
  Meer info
 5. Rolser Boodschappentrolley I-Max Geometrik|Rood

  Merk: Rolser

  Rolser - Boodschappentrolley I-Max Geometrik Rood De Rolser I-Max Geometrik is een lichtgewicht aluminium boodschappentrolley. Dankzij het ergonomische handvat zal je met comfort je boodschappen vervoeren. De tas kan op een gemakkelijke manier vastgemaakt worden aan het onderstel. Met een inhoud van 43 liter en een laadvermogen van 50 kilogram, kan deze boodschappentrolley heel wat dragen. De I-Max Geometrik is ook beschikbaar in het zwart. 
  Meer info

Foto-tabel  Lijst 

Rolser

Het merk Rolser streeft steeds naar innovatie in de ontwikkeling van hun boodschappentrolleys. In hun ontwerpen houden ze rekening met de dagelijkse noden en wensen van de consument. De boodschappenwagens van Rolser zijn ontwikkeld en geproduceerd met zeer hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Rolser heeft een uitgebreide collectie boodschappenwagens met diverse modellen en kenmerken. De winkeltrolleys zijn uitgerust met een inklapbaar frame om deze gemakkelijk weg te bergen na het winkelen of om mee te nemen in de auto. Het stevige frame van deze boodschappenwagens kan zelfs tot 50kg laden. Het ergonomische handvat en de soepele wielen dragen bij aan het gebruikscomfort van deze boodschappenkarren. Neem ook zeker een kijkje naar de Sbelta MF4.2, deze boodschappenwagen is uitgerust met 4 wielen, waardoor deze extra comfortabel is om boodschappen mee te doen. Daarnaast zorgen de 4 wielen ook voor extra stabiliteit van deze winkeltrolley.

Rolser bij Enyabe.com

Bestel veilig en eenvoudig je Rolser boodschappentrolley op onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan een kijkje bij onze overige boodschappenwagens! Enyabe.com heeft een uitgebreide collectie met verschillende merken.