Rolser Boodschappentrolleys

Op zoek naar een innovatieve en mooie boodschappentrolley? Neem dan zeker een kijkje bij de Rolser boodschappenwagens! Het merk Rolser staat al meer dan 50 jaar bekend om zijn kwaliteitsvolle en innovatieve boodschappentrolleys. De trolleys zijn niet enkel kwalitatief sterk, maar ook zeer leuk om mee rond te wandelen dankzij de mooie designs en frisse kleuren.

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Rolser

Het merk Rolser streeft steeds naar innovatie in de ontwikkeling van hun boodschappentrolleys. In hun ontwerpen houden ze rekening met de dagelijkse noden en wensen van de consument. De boodschappenwagens van Rolser zijn ontwikkeld en geproduceerd met zeer hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Rolser heeft een uitgebreide collectie boodschappenwagens met diverse modellen en kenmerken. De winkeltrolleys zijn uitgerust met een inklapbaar frame om deze gemakkelijk weg te bergen na het winkelen of om mee te nemen in de auto. Het stevige frame van deze boodschappenwagens kan zelfs tot 50kg laden. Het ergonomische handvat en de soepele wielen dragen bij aan het gebruikscomfort van deze boodschappenkarren. Neem ook zeker een kijkje naar de Sbelta MF4.2, deze boodschappenwagen is uitgerust met 4 wielen, waardoor deze extra comfortabel is om boodschappen mee te doen. Daarnaast zorgen de 4 wielen ook voor extra stabiliteit van deze winkeltrolley.

Rolser bij Enyabe.com

Bestel veilig en eenvoudig je Rolser boodschappentrolley op onze webshop. Niet gevonden wat je zocht? Neem dan een kijkje bij onze overige boodschappenwagens! Enyabe.com heeft een uitgebreide collectie met verschillende merken.