Boodschappentrolleys met koelvak

Ontdek de boodschappentrolleys met koelvak van de topmerken Bamex en Secc. Met deze praktische boodschappenkarretjes kan je zeer comfortabel winkelen in de supermarkt of boodschappen doen op de wekelijkse markt. Dankzij het isoleervak houd je je koude aankopen fris en je warme aankopen goed geïsoleerd!

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Bamex bij Enyabe.com

Onze ruime collectie boodschappenwagens bestaat uit enkel topmerken! Bamex is een Belgisch merk en heeft een leuke collectie met kwalitatieve en duurzame boodschappenwagens! De Bamex winkeltrolleys zijn ontworpen voor een optimaal gebruikscomfort. Het aluminium frame zorgt ervoor dat deze boodschappenwagens zeer licht in gewicht zijn. Daarnaast zijn de meeste Bamex boodschappenkarren inklapbaar, waardoor je ze gemakkelijk kan meenemen of opbergen bij je thuis. Bekijk de volledige collectie en ontdek nog meer praktische kenmerken!

Secc bij Enyabe.com

De boodschappentrolleys van Secc zijn zeer bekend in België en Nederland . Het merk staat bekend om zijn praktische boodschappentrolleys. Secc brengt steeds kwalitatieve boodschappentrolleys op de markt met gevoel voor innovatie. De populaire Ancorage boodschappenwagen heeft een isolerend hoofdvak, waardoor er voldoende ruimte is om al je boodschappen fris te houden! Ontdek ook de overige Secc boodschappentrolleys op onze webshop.

Online bestellen

Heb je een leuke boodschappenwagen gevonden op onze webshop? Dan kan je deze gemakkelijk online bestellen. Je winkeltrolley wordt gratis geleverd zowel in Nederland als in België. Heb je vragen over onze boodschappenwagentjes? Dan kan je altijd contact opnemen met onze medewerkers van de klantendienst.