Boodschappentrolleys met grote wielen

Bij Enyabe.com vind je een ruime collectie praktische boodschappenwagens met grote wielen. De grote wielen van de boodschappenkarren zorgen ervoor dat je altijd en overal comfortabel kan winkelen. Hieronder vind je een selectie van onze verschillende topmerken!

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Praktische boodschappentrolleys

Boodschappenwagens zijn weer helemaal in de mode! Dankzij de grote wielen kan je comfortabel winkelen in de supermarkt of boodschappen doen op de wekelijkse markt. Je moet dus niet langer sleuren met zware tassen of plastic zakjes. Op onze webshop vind je nog meer praktische winkeltrolleys in verschillende soorten en kleuren. Neem ook zeker een kijkje bij onze inklapbare trolleys. Deze zijn zeer handig wanneer je na het winkelen de winkeltrolley compact wil opbergen. Of wil je graag je aankopen fris houden tijdens het winkelen? Neem dan eens een kijkje bij onze boodschappenkarretjes met een koelvak!

Topmerken bij Enyabe.com

Het ruime aanbod boodschappenwagens op onze webshop bestaat uit een aantal topmerken! Bamex is een Belgisch merk en heeft een leuke collectie met kwalitatieve en duurzame boodschappenwagens. De boodschappenkarretjes hebben allemaal een lichtgewicht aluminium frame, met grote wielen tot Ø 20cm. Dus ook met een volgeladen boodschappentas kan je nog zeer comfortabel verder winkelen. Het merk Rolser heeft meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van boodschappenwagens. Zij bieden een collectie met frisse kleuren en unieke kenmerken. Rolser heeft ook enkele boodschappenwagens met 4 wielen in hun collectie voor een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast is Secc een populair merk voor boodschappenwagens in België en Nederland. Zij staan bekend om hun praktische boodschappenkarretjes. En als je op zoek bent naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dan zijn de Baytex boodschappentrolleys perfect voor jou!

Online bestellen

Heb je een toffe boodschappenwagen gevonden op onze webshop? Dan kan je deze eenvoudig online bestellen. Je boodschappentrolley wordt gratis geleverd zowel in Nederland als in België. Heb je vragen over onze boodschappenwagentjes? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantendienst.