Inklapbare Boodschappentrolleys

Ontdek inklapbare boodschappenwagens van de topmerken Bamex, Rolser en Secc. Met deze praktische boodschappentrolleys kan je zeer comfortabel winkelen in de supermarkt of boodschappen doen op de wekelijkse markt. Je kan deze winkeltrolleys eenvoudig opvouwen om mee te nemen in de auto of compact opbergen bij je thuis na het winkelen.

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Bamex bij Enyabe.com

Bamex is een Belgisch merk en heeft een leuke collectie met kwalitatieve en duurzame boodschappenwagens! De Bamex winkeltrolleys zijn ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak. Het aluminium frame is eenvoudig inklapbaar en zeer licht in gewicht! De polyester boodschappentassen zijn waterafstotend en kan je gemakkelijk van het frame afnemen. Zo kan je de trolley zeer compact opbergen of meenemen in de auto.

Secc bij Enyabe.com

De boodschappentrolleys van Secc zijn zeer bekend in België en Nederland . Het merk staat bekend om zijn praktische boodschappentrolleys. De populaire Of Course en Busselon trolleys hebben een compact inklapbaar frame waardoor je deze gemakkelijk bij je thuis kan opbergen! Ontdek ook de overige Secc boodschappentrolleys op onze webshop.

Rolser bij Enyabe.com

Het merk Rolser heeft meer dan 50 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van boodschappenwagens. Zij bieden een collectie met frisse kleuren en unieke kenmerken. Het frame van de Rolser boodschappentrolleys kan je eenvoudig en compact opvouwen, zo bespaar je ruimte bij het opbergen na het winkelen.

Online bestellen

Heb je een inklapbare boodschappenwagen gevonden op onze webshop? Dan kan je deze gemakkelijk online bestellen. Niet gevonden wat je zocht? Dan kan je altijd contact opnemen met onze medewerkers van de klantendienst. Zij helpen je graag verder.