Blauwe Boodschappentrolleys

Bij Enyabe.com vind je een stijlvolle collectie blauwe boodschappenwagens. Je hebt keuze tussen enkele topmerken zoals Bamex, Rolser, Secc en Baytex. Deze duurzame trolleys zijn perfect voor dagje winkelen in de supermarkt of boodschappen doen op de wekelijkse markt.

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Groot aanbod

Bij Enyabe.com vind je een divers aanbod aan boodschappenwagens van verschillende topmerken. De boodschappenkarren zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en trendy kleuren. Bij elk product in onze webshop vind je specifieke kenmerken zoals het aantal wielen, de maximum draagkracht, de mogelijkheid om de trolley op te vouwen, ... Een aantal van onze boodschappenwagens zijn zelfs voorzien van een koelvak om je boodschappen langer fris te houden.

Online bestellen

Heb je een leuke blauwe boodschappenwagen gevonden op onze webshop? Dan kan je deze gemakkelijk online bestellen. Je praktische boodschappentrolley wordt gratis geleverd zowel in Nederland als in België. Heb je vragen over onze boodschappenwagentjes of over je bestelling? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.