Baytex Boodschappentrolleys

Op zoek naar een leuke boodschappentrolley? Neem dan een kijkje bij de collectie van Baytex. Baytex biedt boodschappentrolleys met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Deze boodschappenkarretjes zijn ideaal om te winkelen in de supermarkt of mee te nemen naar de markt in jouw buurt. Het stevige frame en de soepele wielen bieden een optimaal gebruikscomfort tijdens het winkelen.

Bekijk al onze boodschappentrolleys

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Baytex

Baytex heeft aan aanbod van leuke binnen – en buitenshuis artikelen voor het dagelijkse leven. De boodschappenkarren zijn allemaal vervaardigd uit stevige en duurzame materialen. De boodschappentassen zijn gemakkelijk afneembaar en het frame kan je compact opvouwen. Zo kan je de trolley gemakkelijk meenemen in de auto of na het boodschappen doen gemakkelijk wegbergen.

Neem zeker eens een kijkje bij de populaire boodschappenwagen Mara! Deze is zeer handig in gebruik dankzij de brede opening met velcro sluiting. De Mara boodschappentrolley heeft ook een grotere versie, Dossa XL, voor als je nog meer boodschappen comfortabel wil meenemen. De Baytex winkeltrolleys zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Baytex bij Enyabe.com

Bestel eenvoudig en snel je Baytex boodschappentrolley online bij Enyabe.com! Of ben je op zoek naar een andere boodschappenwagen met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze winkeltrolleys onder €50 voor meer keuze!

Niet gevonden wat je zocht op onze webshop? Neem dan contact op met onze klantendienst, zij helpen je graag verder.