Blog


Magie aan het begin van het nieuwe schooljaar

Magie aan het begin van het nieuwe schooljaar

De kalender weet het wel zeker. De vakantie is bijna voorbij. Heerlijke zomerherinneringen nestelen zich in het geheugen van je kinderen en jou. Een nieuw schooljaar kondigt zich aan. Maar niet getreurd, na schooltijd is er nog altijd ruimte voor spel en avontuur. Wanneer je samen met je kinderen na schooltijd films van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel bekijkt, hangt er magie in de lucht en stimuleer je de verbeelding van je kinderen. Dat is goed voor hun verdere ontwikkeling. Heb je minder tijd voor een film, dan kan je op een speelse manier gebruikmaken van figuren in je interieur, die de vorm aannemen van een dier. Disney charmeert ook nog steeds. De fantasie van je lievelingen krijgt vleugels. Plezier verzekerd!

Liesbeth
Zalig picknickweer!

Zalig picknickweer!

Zomertijd, komkommertijd. Na de strenge winter, schijnt de zon eindelijk met volle kracht. Picknicken als sociale activiteit staat hoog bovenaan de zomeragenda. Met de juiste uitrusting wordt samen buiten genieten van het mooie weer bij een hapje en drankje een waar feest. Wil je graag een picknick die de harten van je familie en vrienden steelt, neem dan alvast een kijkje op onze webshop en omring je met ‘coole’ ondersteuning die je eten en drinken goed bewaart.

Liesbeth
10 Kerstgeschenken voor minder dan 30 euro

10 Kerstgeschenken voor minder dan 30 euro

Familiefeesten, nieuwjaarsetentjes en Kerstavonden. Tijdens de eindejaarsperiode aan feestjes geen gebrek. Ook cadeautjes worden naar hartenlust uitgedeeld en ontvangen. Daarom stellen wij 10 leuke en budgetvriendelijke geschenken voor om de feestdagen vrolijk en betaalbaar te houden. Iedereen tevreden!

Charlotte