Verzenden & Bezorgen

Hoeveel moet ik voor mijn bestelling betalen?

De prijzen die je op onze webshop ziet, zijn steeds inclusief BTW. De levering van artikelen van Enyabe is gratis vanaf een bestelling van € 20. Bij een bedrag van minder dan € 20 wordt een extra verzendkost aangerekend van € 4,95.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra we je betaling goed ontvangen hebben, start onze verzendprocedure. Indien je een bestelling plaatst op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 15 uur, ontvang je de bestelling de volgende werkdag. Als je een bestelling plaatst op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag na 15 uur, wordt je bestelling pas de volgende werkdag behandeld en verzonden. Je ontvangt je pakket dan binnen 2 werkdagen.

Plaats je een bestelling op vrijdag na 15 uur, zaterdag of zondag, dan wordt je pakket ten vroegste op dinsdag geleverd. In dat geval vragen we je om rekening te houden met 1 à 2 werkdagen levertijd.

Kan ik mijn pakket op zaterdag ontvangen?

Thuislevering is niet mogelijk op zaterdag, levering in een Pickup parcelshop van DPD wel. Als je een bestelling plaats op vrijdag voor 15 uur en je kiest voor levering in een Pickup parcelshop, kan je het pakketje daar zaterdag ophalen binnen de openingsuren van het afhaalpunt. Bij levering in een Pickup parcelshop mag je pakket wel niet langer dan 1 meter of zwaarder dan 20 kg zijn.

Waar kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

Thuis

Je pakketje wordt aan huis of aan je kantoor geleverd. Je kan het gewenste leveringsadres ingeven bij het plaatsen van je bestelling. Bestellingen worden enkel in België en Nederland bezorgd.

Afhaalpunt: Pickup parcelshop

Met een levering in een Pickup parcelshop van DPD ben je zeker dat je je pakket kan ophalen wanneer het jou uitkomt. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend en hebben flexibele openingstijden. Er is altijd een Pickup parcelshop bij jou in de buurt, zowel in België als in Nederland. Tijdens het bestelproces kan je de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop selecteren.

Wat als ik niet thuis ben als het pakketje wordt geleverd?

Thuisleveringen worden met DPD bezorgd. Als je niet thuis bent, wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen. De DPD-chauffeur laat een bericht in je brievenbus achter met het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD ook een e-mail wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat ophalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd. Op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over de DPD Pickup parcelshops (locaties, openingsuren ...).

Word ik op de hoogte gehouden van het levertijdstip?

Bij thuislevering met DPD informeren we je altijd op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, tot op 1 uur voor de levering kan je nog wijzigingen uitvoeren. Je kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en je pakket

- ophalen in een Pickup parcelshop in de buurt,

- laten leveren op een andere dag,

- laten leveren op een ander adres of

laten neerzetten op een veilige locatie.

Op de dag zelf word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen.

Kan ik mijn pakket volgen?

Met Predict van DPD kan je precies opvolgen wanneer je bestelling thuis wordt geleverd. Deze service bericht jou over de levering, tot op 1 uur nauwkeurig. Je wordt vooraf op de hoogte gebracht van het aflevermoment via een sms of een e-mail met de afleverdatum. De ochtend van de levering volgt een tweede bericht met het tijdvak van 1 uur waarin de chauffeur zal langskomen. Heb je toch een lastminutewijziging voor de levering? Met de inflight-opties kan je de datum en de plaats van de levering aanpassen, tot 1 uur voor het moment van levering.

Op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan. Het enige wat je nodig hebt is het 14-cijferig pakketnummer.