Tuin & Dier

Geef je favoriete huisdier de beste zorgen met de dierenbenodigdheden van Enyabe. Trek erop uit met je favoriete huisdier of blijf gezellig thuis. Verdient je hond een nieuwe dierenmand of bench, is je kat aan een nieuwe krabpaal toe, of zoek je een goede reiskennel op je kleine te vriend te kunnen vervoeren? In onze online dierenwinkel kan je alles voor je huisdier vinden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruime keuze online dierenbenodigdheden

Van hondenspullen tot kattenspullen, op onze webshop vind je de beste dierenartikelen voor jouw huisdier. Ga je een wandeling maken of trek je er een dagje op uit? Dan kan je kiezen voor een flexibele leiband, uitlaatriem of hondenlijn. Denk ook zeker aan een gepaste bench of beschermdeken wanneer je een tripje maakt met de auto.

Dierenhuizen & kennels

Zowel grote als kleine honden hebben nood aan een aangepaste hondenbench of box. Een grote bench kan ook als autobench gebruikt worden. Ben je zoek naar een kleinere vervoersbox of reismand, dan kan je ook een kijkje nemen tussen de verschillende reiskennels. Deze draagbare kennels zijn geschikt voor honden en katten.

Dierenbedden & dierenmeubels

Na een drukke dag of tussen de activiteiten door kan je hond zich lekker ontspannen op een van de comfortabele ligkussens en hondenmanden. Ook katten hebben graag een beschermd plekje voor zichzelf. Daarom kan je kiezen uit een mooie kattenmand of een grote krabpaal, al dan niet met kattenspeeltjes.