Onderweg

Alles voor onderweg voor jouw baby of kind. Ontdek onze autostoelen en buggy’s, net als de rest van ons assortiment met de mooiste producten en handige accessoires. Voorkom dat je onderweg iets tekortkomt, om er samen met jouw kleine op uit te kunnen trekken en een heerlijke dag te hebben.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 184

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Bumprider Meerijdplankje Met Zitje
  Bumprider Meerijdplankje Met Zitje Bumprider
  Speciale prijs € 139,00 Normale prijs € 149,99
 2. Little World Bolderkar Galaxy Grijs
  Little World Bolderkar Galaxy Grijs Little World
  Speciale prijs € 79,99 Normale prijs € 99,99
 3. Little World Bolderkar Galaxy Zwart
  Little World Bolderkar Galaxy Zwart Little World
  Speciale prijs € 79,99 Normale prijs € 99,99
 4. Baninni Campingbed Nido Zoozoo Deluxe
  Baninni Campingbed Nido Zoozoo Deluxe Baninni
  Speciale prijs € 89,00 Normale prijs € 109,00
 5. Babymoov Campingbed Naos 2-in-1
  Babymoov Campingbed Naos 2-in-1 Babymoov
  Speciale prijs € 158,00 Normale prijs € 169,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 184

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment draagzakken, kinderwagens en handige regenhoezen. Alle producten die je nodig hebt om samen op weg te gaan. En om jouw kleine onderweg te kunnen verzorgen of het maximale comfort te kunnen bieden, zodat je daar ook zelf veel plezier van zal hebben.

Autostoelen, buggy’s en draagzakken

Bekijk bijvoorbeeld de verschillende autostoelen, als comfortabele en veilige keuze in de auto voor jouw kleine. En klap een buggy op om die in de auto mee te kunnen nemen, zodat je er op jullie bestemming meteen gebruik van kunt maken. Of gebruik de draagzakken, geschikt om jouw baby of kind op je heup of de buik mee te dragen als jullie gaan wandelen.

Van kinderwagens tot regenhoezen

Je hebt online de keuze uit mooie kinderwagens in de kleur waar je naar zoekt, net als de verschillende luxe en stijlvolle luiertassen om alle belangrijke producten met je mee te dragen. Ontdek onze regenhoezen voor kinderwagens en andere handige accessoires, zodat het onderweg nergens aan zal ontbreken.

Alles voor jouw baby en kind: kom onderweg niets tekort

De ideale keuze voor jouw kind of baby, bijvoorbeeld dankzij de meerijdplankjes om een extra sta- of zitplaats te creëren en de benen een beetje rust te kunnen geven. Of bestel de reiswiegen en een van de voetenzakken, zodat je alles voor onderweg voor jouw baby of kind in huis hebt en jullie er samen onbezorgd op uit kunnen trekken.