Toiletverkleiners

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Zoek je een toiletverkleiner in roze, blauw, wit, groen of een van de andere prints? Je kunt online inspiratie opdoen met de verschillende mooie modellen. Van Baninni en andere merken, ook met handvatten voor je kleintje om zich goed vast te kunnen houden.

Met opstapje of een trapje

Bestel de toiletverkleiner met een trapje of een opstapje, zodat je het gemakkelijker kunt maken om op de toiletbril te gaan zitten. Een paar treden hulp, vooral handig bij een wat hoger toilet. Zorg ervoor dat je jouw kleine op een speelse manier kunt leren om er gebruik van te maken.

Je kunt de verkleiner voor het toilet eenvoudig online kopen. In de verschillende kleuren, met handvatten en in een aantal andere uitvoeringen. Doe online inspiratie op met ons brede assortiment. En bestel je voor 15:00u? Dan zorgen we meteen voor de verzending, waardoor je er de volgende werkdag al gebruik van kunt maken.

Toiletverkleiner met trapje kopen

Een toiletverkleiner met een trapje kopen of op zoek naar een model met een opstapje? Bestel online het model van jouw keuze, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Net als wanneer je een van de verschoningskussens wilt kopen of je andere producten zoekt op het gebied van verzorging voor jouw kindje of baby. En bestel je voor minimaal €20? Dan profiteer je bovendien van gratis verzending.