Plaspotjes

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Met een van de beste plaspotjes maak je het leuk om zelf naar het toilet te gaan. Leer jouw kleintje hoe het werkt, zodat je op een speelse manier werkt aan de zindelijkheid van je jongetje of meisje.

Met muziek en in vrolijke kleuren: maak het leuk

Je hebt binnen de verschillende plaspotjes de keuze uit mooie modellen in een aantal vrolijke kleuren. Of zelfs met muziek, waarmee je eenvoudig zorgt voor een leuke beloning voor je kleine. Het is de snelste manier om hem of haar te leren dat het de bedoeling is om op tijd naar de WC te gaan.

Doe online inspiratie op met de betaalbare plaspotjes die je kunt kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, waardoor je bestellingen van voor 15:00u standaard de volgende werkdag al in huis hebt.

Beste plaspotje kopen

Het beste plaspotje kopen? Vergelijk de verschillende modellen, beschikbaar in roze, blauw en een aantal andere leuke kleuren. En bekijk bijvoorbeeld ook de thermometers die je online kunt kopen, net als de andere producten voor de verzorging van je baby of kindje. En bestel je voor minimaal €20? Dan profiteer je van gratis verzending naar jouw adres.