Verzorging

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Ben je op zoek naar een thermometer speciaal voor jouw baby of zoek je een van de verzorgingssets? Bekijk online de verschillende modellen, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Om jouw baby of kindje de beste verzorging te kunnen bieden. Op een complete verzorgingstafel of met een van de voedingskussens en wikkeldekens. Gemaakt van mooie materialen, gebruikt door de diverse mooie merken.

Bekijk de verzorgingsproducten van Baninni en van OK Baby, net als die van Reer en Tigex als andere mooie merken binnen ons assortiment. En heb je vragen over een van de producten voor jouw baby of kindje? Neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over of helpen je de juiste keuze te maken voor het product dat je nodig hebt.

Plaspotje voor jouw baby

Gaat het bijvoorbeeld om een plaspotje voor jouw baby? Het is de eerste stap om jouw kleine te leren dat het belangrijk is om op tijd naar het toilet te gaan. Eerst op zijn of haar eigen potje, beschikbaar in verschillende leuke kleuren en in sommige gevallen zelfs met muziek. Voor een beloning om daar te plassen, waardoor het leuk wordt om daar op tijd naartoe te gaan.

Bekijk de verschillende plaspotjes die je online kunt kopen, zodat je daar een mooie keuze uit maakt. In roze of blauw, net als in grijs en andere vrolijke kleuren om het leuk te maken om daar gebruik van te maken.

Toiletverkleiner voor je kind

En wordt jouw kindje al iets groter, waardoor het tijd wordt om gebruik te gaan maken van het echte toilet? Dan is een toiletverkleiner waarschijnlijk een goede keuze. Met een trapje of een opstapje, om er via een paar treden goed gebruik van te kunnen maken.

Heerlijk comfortabel en met de juiste afmetingen, zodat jouw kleine al gebruik kan gaan maken van het echte toilet dat je hebt staan of hangen. De juiste stap tussen het potje en gebruik van het toilet. Je hebt online de keuze uit verschillende modellen in een aantal vrolijke kleuren. En met handvatten, om er stevig op te blijven zitten zonder de bril vast te hoeven pakken.

Online kopen: verzorging voor jouw baby of kind

Voor de verzorging van jouw baby of kind op zoek naar de beste producten? Die bestel je eenvoudig online, gewoon bij ons uit het brede assortiment. Doe op je gemak inspiratie op, wij helpen je daarmee graag de juiste keuze te maken. En bestel je online voor minimaal €20? Dan zorgen we zowel voor de verzorgingsproducten als voor de rest van je bestelling voor gratis verzending naar jouw adres.