Traphekken

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Ontdek de opvouwbare traphekken, klemhekjes en andere praktische modellen. In mooie materialen, zodat je daar op een veilige en stijlvolle manier gebruik van kunt maken. In zwart of in wit, uitgevoerd op de manier zoals jij daar naar op zoek bent. En zoek je naar een veiligheidshek? Ook die kun je eenvoudig online bestellen.

Opvouwbaar en praktisch

Een opvouwbaar traphek is een fijne keuze voor thuis, bijvoorbeeld als je daar op meer plekken gebruik van wilt maken. Vouw het hek uit en zet een deel van de kamer of berg het geheel weer op een compacte manier op. Uitermate praktisch, zowel in staal als in andere materialen waar je naar op zoek bent. Doe online inspiratie op met ons brede assortiment.

Bekijk de traphekken en daarnaast bijvoorbeeld de bedhekken die je kunt bestellen. Alles voor de veiligheid van jouw baby en kindje, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.

Traphek van staal kopen

Een traphek van staal of een ander materiaal kopen? Wij maken het je online graag gemakkelijk. Heel flexibel en opvouwbaar of specifiek in de maat waar je naar op zoek bent. Bestel het hek voor de trap online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Bestellingen voor 15:00u heb je op die manier de volgende werkdag al in huis.