Kamerverdelers

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Beschikbaar in zwart en in wit, dankzij de diverse uitvoeringen. Of in grijs, als je op zoek bent naar een speelmat die je wilt gebruiken. Zo zorg je ervoor dat het voor jouw kind of baby eenvoudig wordt om lekker de ruimte te nemen, zonder je daar zorgen over te hoeven maken.

Kamerverdeler: een kast

Een kamerverdeler bestel je eenvoudig online. Als veiligheidshek, dat je daarmee ook op een heel andere manier kunt gebruiken. Handiger dan een grote kast om de kamer te verdelen, omdat je door het hek gewoon heen kunt kijken.

Bekijk online de verschillende kamerverdelers voor baby’s, net als onze magneetsloten. Of doe inspiratie op met andere producten om de veiligheid van jouw baby en kindje te kunnen garanderen. Eenvoudig online te bestellen, waarbij we bestellingen voor 15:00u de volgende werkdag al kunnen laten afleveren.

Kamerverdeler voor je baby

Een kamerverdeler voor je baby kopen en op zoek naar iets anders dan een kast? Wij maken het je online graag gemakkelijk. Bekijk de handige hekjes, die je op meerdere manieren kunt gebruiken om je kleine te laten spelen. Profiteer voor alle bestellingen vanaf €20 automatisch van gratis verzending naar jouw adres, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.