Bedhekken

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Bekijk online de verschillende bedhekken die je kunt bestellen, waarmee je zorgt voor de veiligheid van jouw kleine. Geen zorgen als je kleintje ligt te slapen, omdat het hek er in bed voor zorgt dat je baby of kindje er niet uit kan vallen. Een fijn idee, om je geen zorgen over hoeven te maken.

Uitschuifbaar en praktisch

Je kunt het bedhek kopen in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zoek je een bedhek dat hoog is, om ook te voorkomen dat je kleine er gemakkelijk uit kan klimmen? Daarnaast kun je gebruik maken van uitschuifbare modellen. Die voorkomen dat je er na verloop van tijd geen gebruik meer van kunt maken. Een verstelbaar bedhek is op die manier een investering, waar je langere tijd goed mee uit de voeten kunt.

Bekijk online de bedhekken en zorg daarnaast voor meer veiligheid met bijvoorbeeld de fornuisbeschermers die je kunt gebruiken. Om de veiligheid van jouw kindje te kunnen garanderen, zelfs in bed en in de keuken.

Hoog bedhek kopen

Een hoog bedhek kopen of benieuwd naar de andere modellen die je kunt bestellen? Bekijk ze online, wij helpen je daar graag een keuze uit te maken. Gewoon bij ons uit de eigen voorraad, dus bestellingen van voor 15:00u heb je de volgende werkdag al in huis. En bestel je voor minimaal €20? Dan profiteer je van gratis verzending.