Tafels en stoelen

Foto-tabel  Lijst 

 1. Scratch Tafel Deco|Uil Lou

  Merk: Scratch

  SCRATCH Tafel Deco Uil Lou Deze ronde tafel voor kinderen van Scratch stimuleert de creativiteit van  je kleuter en staat klaar voor uren speel- en knutselplezier. De kleurrijke tafel heeft poten die iets naar buiten staan voor extra stabiliteit. De ronde kindertafel heeft een diameter van 60 cm en is 45,5 cm hoog. Het grote tafelblad is verfraaid met een leuke tekening van Lou de uil. Deze kindertafel past perfect in de kinderkamer of speelhoek. Bovendien is het tafeltje makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Deze Scratch kindertafel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kan een maximum gewicht van 50 kg dragen. Voor een complete set kan je de bijpassende stoeltjes er bij schuiven! Scratch is een Belgisch merk dat traditionele materialen met innovatieve designs. Kwaliteit en veiligheid komen steeds op de eerste plaats, in een mooie verpakking! Op zoek naar een leuke tafel voor kinderen? Bekijk alle tafels en stoelen uit de kindercollectie op onze webshop!
  Meer info
 2. Scratch Stoel Deco|Uil Lou

  Merk: Scratch

  SCRATCH Stoel Deco - Uil Lou Met deze vrolijke en kleurrijke kinderstoel heeft je kleuter steeds een leuk  en aangepast zitje tijdens het knutselen, tekenen of vieruurtje. De kleine stoel heeft een rond zitvlak en Lou de uil als rugleuning. De poten van het stoeltje staan een beetje naar buiten toe voor extra stabiliteit. Deze Scratch kinderstoel heeft een zithoogte van 28 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (max. gewicht 50 kg). Het stoeltje is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Deze Scratch stoel voor kinderen is ook leuk in combinatie met het bijpassende kindertafeltje! Scratch is een Belgisch merk dat traditionele materialen met innovatieve designs. Kwaliteit en veiligheid komen steeds op de eerste plaats, in een mooie verpakking! Op zoek naar een leuke stoel voor kinderen? Bekijk alle tafels en stoelen uit de kindercollectie op onze webshop!
  Meer info
 3. KidsDepot Kruk Pure|Old Grey

  Merk: KidsDepot

  KIDSDEPOT Kruk Pure Old Grey Deze multi-inzetbare kruk met industrieel design geeft een stoere look aan de kinderkamer of speelhoek maar kan ook gebruikt worden als extra zitplaats, bijzettafeltje of nachtkastje. Zo krijgt het Pure stoeltje van Kid’s Depot een tijdloos karakter. De ronde kruk heeft een houten zitje en een grijs metalen frame zodat het stoeltje echt vintage lijkt. Het grijze krukje heeft een diameter van 32 cm en is 48 cm. Op zoek naar mooie meubels voor de kinderkamer? Bekijk alle stoeltjes en tafeltjes voor kinderen op onze webshop!
  Meer info
 4. Scratch Tafel Deco|Uil Lou

  Merk: Scratch

  SCRATCH Tafel Deco - Uil Lou Lou de uil geeft je graag de nodige inspiratie en staat klaar voor uren speel- en knutselplezier. Dit vrolijke kindertafeltje heeft poten die iets naar buiten staan zodat het tafeltje extra stevig staat. Het tafeltje is 45 cm hoog en heeft een tafelblad van 70 x 50 cm. Dit muntkleurige tafelblad is verfraaid met een leuke tekening. Ideaal voor de kinderkamer of speelhoek. Bovendien is de speeltafel makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Deze Scratch Deco tafel met Lou de uil is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kan een maximum gewicht van 50 kg dragen. Ook leuk in combinatie met de bijhorende kinderstoeltjes.
  Meer info
 5. Scratch Stoel Deco|Uil Lou

  Merk: Scratch

  SCRATCH Stoel Deco - Uil Lou Met Lou de uil heb je steeds een leuk kinderstoeltje bij de hand. Deze houten stoel voor kleuters heeft een kleurrijk design met rond zitvlak en een uil als rugleuning. De poten van het stoeltje staan iets naar buiten gericht zodat het stoeltje extra stabiel staat. De Scratch Deco stoel heeft een zithoogte van 28 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (max. gewicht: 50 kg). Het kinderstoeltje is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Deze Scratch Deco stoel met Lou de uil is ook leuk in combinatie met het bijhorende kindertafeltje.
  Meer info

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Doe inspiratie op met de verschillende kindertafels met stoeltjes, die je online kunt bestellen en waar je meteen gebruik van kunt maken. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, zowel in hout als in kunststof en de andere materialen die er beschikbaar zijn. Wij helpen je online graag inspiratie op te doen.

Kindertafel met stoeltjes

Er is niets leuker voor kinderen dan een kindertafel met stoeltjes. Waar ze zelf aan kunnen zitten, of samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Bestel een kindertafel en een stoel of maak gebruik van de complete sets die er beschikbaar zijn. Op die manier geef je de kinderen eenvoudig hun eigen plek, waar ze samen zullen spelen of kunnen eten als ze trek beginnen te krijgen.

Kindertafel en stoel kopen

Je kunt online een kindertafel kopen, net als de stoeltjes die je daarbij wilt gebruiken. Bekijk de houten tafels voor kinderen, net als de andere modellen van mooie materialen. Of bestel een wipstoel, waarmee je er juist voor kunt zorgen dat je baby of kind heerlijk comfortabel kan zitten. De ideale keuze voor thuis, om te voorkomen dat het jouw baby of kindje ergens aan zal ontbreken. En bestel je de kindertafel of kinderstoeltjes voor 15u? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je die de volgende werkdag in huis hebt.