Tafels en stoelen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Doe inspiratie op met de verschillende kindertafels met stoeltjes, die je online kunt bestellen en waar je meteen gebruik van kunt maken. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, zowel in hout als in kunststof en de andere materialen die er beschikbaar zijn. Wij helpen je online graag inspiratie op te doen.

Kindertafel met stoeltjes

Er is niets leuker voor kinderen dan een kindertafel met stoeltjes. Waar ze zelf aan kunnen zitten, of samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Bestel een kindertafel en een stoel of maak gebruik van de complete sets die er beschikbaar zijn. Op die manier geef je de kinderen eenvoudig hun eigen plek, waar ze samen zullen spelen of kunnen eten als ze trek beginnen te krijgen.

Kindertafel en stoel kopen

Je kunt online een kindertafel kopen, net als de stoeltjes die je daarbij wilt gebruiken. Bekijk de houten tafels voor kinderen, net als de andere modellen van mooie materialen. Of bestel een wipstoel, waarmee je er juist voor kunt zorgen dat je baby of kind heerlijk comfortabel kan zitten. De ideale keuze voor thuis, om te voorkomen dat het jouw baby of kindje ergens aan zal ontbreken. En bestel je de kindertafel of kinderstoeltjes voor 15u? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat je die de volgende werkdag in huis hebt.