Stoelverhogers

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Beschikbaar in zwart en in grijs, net als in groen of roze voor de meer opvallende kleuren. Bekijk online de verschillende mooie verhogers voor een eetkamerstoel of om daar in de auto gebruik van te maken.

In de auto en voor thuis

De stoelverhogers zijn er voor in de auto en voor thuis, waardoor je daar op meerdere manieren gebruik van kunt maken. Heerlijk comfortabel voor je kleine en desgewenst met een eigen tafeltje om daar van te kunnen eten. Of om daar wat te drinken op te zetten, zodat je er op meerdere manieren gebruik van kunt maken.

Gebruik ‘m als stoelverhoger voor een eetkamerstoel, bijvoorbeeld in combinatie met de tafels en stoelen die je online kunt kopen. Ideaal voor thuis, terwijl je andere modellen mee kunt nemen in de auto om je kleine ontspannen naar buiten te laten kijken.

Stoelverhoger voor jouw baby of kind kopen

Een stoelverhoger voor jouw baby of kind kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende modellen, altijd goed van kwaliteit. Gemaakt van degelijke materialen en zowel in leuke opvallende kleuren als in grijs en in zwart. Bekijk online de verschillende baby en kind stoelverhogers die je kunt kopen, dan gaan wij daar vanuit onze voorraad voor je mee aan de slag. En bestel je online voor minimaal €20? Wij zorgen voor de gratis verzending naar jouw adres, zowel voor de stoelverhoger als voor de rest van je bestelling.