Loopstoelen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Een loopstoel voor een meisje kopen of juist op zoek naar een model voor een jongen? Wij maken het je online graag gemakkelijk. Bekijk de diverse stoelen om mee te leren lopen. In een aantal gevallen zelfs 2-in-1, om heel handig gebruik van te kunnen maken.

Voor een jongen of een meisje: uitgebreid assortiment

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment. Bestel een loopstoel voor jouw baby, zodat hij of zij daarmee de eerste stappen kan zetten. Dankzij goede ondersteuning, om er veilig gebruik van te kunnen maken. In roze of in blauw, speciaal voor een jongen of een meisje. En in andere kleuren, zodat zowel jongens als meisjes met de stoel kunnen leren lopen. Doe online inspiratie op voor een loopstoel bij ons uit het assortiment, waarvan we de verzending graag snel voor je in orde maken.

Loopstoel voor jouw baby kopen

Een loopstoel voor jouw baby kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende mooie modellen, net als wanneer je zoekt voor een mobiel voor boven de box of het kinderbed. Ontdek ons uitgebreide assortiment en maak daar op je gemak een keuze uit. Wij gaan er voor je mee aan de slag, net als met de andere producten voor thuis die je kunt kopen. Vanuit eigen voorraad, waardoor je bestellingen van voor 15u standaard de volgende werkdag al in huis hebt. Bestel jouw loopstoel voor je baby online, dan gaan wij er mee aan de slag en maken we de verzending snel voor je in orde.