Thuis

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Wij gaan meteen met jouw bestelling aan de slag, zodat je die bij orders voor 15u standaard de volgende werkdag in huis hebt. Alles voor thuis voor jouw baby en kind, bijvoorbeeld als je zoekt naar een kindertafel met stoelen.

Kinderstoelen en loopstoelen

Bekijk de verschillende kinderstoelen, die in een aantal gevallen heel handig inklapbaar zijn. Een praktische en tegelijkertijd comfortabele keuze, net als wanneer je gebruik maakt van de mooie houten modellen die je gewoon kunt laten staan.

En zoek je naar een loopstoel om jouw kleine te leren lopen? Bekijk de modellen voor jongens en voor meisjes, net als de unisex stoelen die je voor de beiden goed kunt gebruiken. Een handige keuze voor thuis, om jouw baby of kindje goed te leren lopen.

Schommelstoelen, tafels en stoelen

En is je kleine nog te klein om al te leren lopen? Gebruik dan de mooie schommelstoelen bij ons uit de collectie. Zoals je daarna inspiratie op kunt doen met de kindertafels en stoelen, net als met de wipstoelen om ze daarin heerlijk heen en weer te kunnen laten wippen. Wij helpen je online inspiratie op te doen, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Alles voor thuis kopen: jouw baby en kind

Alles voor thuis kopen, zodat jouw baby en kindje niets tekortkomen? Bekijk de verschillende producten uit ons brede assortiment. Die we zelf voor je op voorraad hebben, waardoor je bestellingen van voor 15u standaard de volgende werkdag al in huis hebt. En bestel je voor minimaal €20? Dan is de verzending gratis, zowel voor de artikelen voor thuis als de rest van wat je bij ons bestelt.