Speelhuisjes

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Bestel een houten speelhuisje, voor binnen of om buiten gebruik van te maken. Zoals het speelhuisje met een glijbaan, net als in een aantal andere uitvoeringen. Wij zorgen ervoor dat de kinderen er leuk mee kunnen spelen, ook als ze daarvoor vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen.

Met glijbaan en meer

Een speelhuisje met glijbaan is favoriet bij veel mensen en natuurlijk bij de kleintjes. Toch heb je daarnaast de keuze uit een aantal andere mooie speeltoestellen. Zoek je bijvoorbeeld naar een keukentje om met vriendjes te gaan oefenen of wil je jouw kleine op een andere manier verrassen? Bekijk de speelhuisjes van hout en andere materialen, die je eenvoudig online kunt bestellen.

Bekijk de huisjes om in te spelen, net als de speeltenten voor kinderen en baby’s. Een mooie keuze binnen het speelgoed, gewoon online te bestellen. Van hout en andere materialen, zodat je de mogelijkheden online eenvoudig met elkaar kunt vergelijken om een goede keuze te maken.

Houten speelhuisje kopen

Een houten speelhuisje kopen? Wij maken het je online graag gemakkelijk. Kies een mooi model met een glijbaan of een huisje voor binnen, zodat je kleine daar op een leuke manier mee kan spelen. Voor jouw baby en kind, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Bestel je jouw speelhuisje voor 15:00u? Dan heb je die de volgende werkdag al in huis. En vanaf €20 kun je standaard rekenen op gratis verzending.