Matrassen

Foto-tabel  Lijst 

 1. AeroSleep Matras & Matrasbeschermer Sleep Safe Evolution Pack|70 cm x 140 cm

  Merk: AeroSleep

  AEROSLEEP Matras & Matrasbeschermer Sleep Safe Evolution Pack 70 x 140 cm Naast perfecte ondersteuning voor je baby’s rug zorgt het Evolution Pack van AeroSleep ervoor dat je baby vrij kan ademen in een veilige en gezonde omgeving. Deze babymatras heeft een stevige koudschuim kern en een duurzame matrasbeschermhoes om de matras een langere levensduur te geven. Het matrasje heeft een afmeting van 70 x 140 cm en is daardoor geschikt voor grote ledikanten of junior bedjes. De ademende matrasbeschermer heeft een 3D honinggraatstructuur waardoor je kindje eigenlijk op een luchtlaagje ligt. Hierdoor wordt de lichaamstemperatuur onder controle gehouden. Dit beschermd tegen oververhitting. Hieronder ligt een absorberende laag die ervoor zorgt dat vocht meteen wordt afgevoerd zodat je kindje steeds droog ligt. Dankzij de waterdichte film blijft ook de matras helemaal schoon. Zowel de afritsbare matrashoes als de matrasbeschermer kunnen gewassen worden op 60° C zodat alle bacteriën en andere beestjes zoals huisstofmijt verdwenen zijn. Deze Aerosleep ledikantmatras is Oeko-Tex gecertificeerd en is vrij van schadelijke stoffen en is anti-allergisch. Op zoek naar een matras en beschermer voor een babybedje of ledikant? Bekijk de volledige collectie babymatrassen op onze webshop!
  Meer info
 2. AeroSleep Matras & Matrasbeschermer Sleep Safe Evolution Pack|40 cm x 90 cm

  Merk: AeroSleep

  AEROSLEEP Matras & Matrasbeschermer Sleep Safe Evolution Pack 40 x 90 cm Naast perfecte ondersteuning voor je baby’s rug zorgt het Evolution Pack van AeroSleep ervoor dat je baby vrij kan ademen in een veilige en gezonde omgeving. Deze babymatras heeft een stevige koudschuim kern en een duurzame matrasbeschermhoes om de matras een langere levensduur te geven. Het matrasje heeft een afmeting van 40 x 90 cm en is daardoor geschikt voor babybedjes of wiegjes. De matrasbeschermer is opgebouwd uit een ademende 3D honinggraatstructuur waardoor je baby eigenlijk op een luchtlaagje ligt. Hierdoor wordt de lichaamstemperatuur van je kindje onder controle gehouden en blijft hij beschermd tegen oververhitting. Hieronder ligt een absorberende laag die ervoor zorgt dat vocht meteen wordt afgevoerd zodat je kindje steeds droog ligt. Dankzij de waterdichte film blijft ook de matras helemaal schoon. Zowel de afritsbare matrashoes en de matrasbeschermer kunnen gewassen worden op 60° C zodat alle bacteriën en andere beestjes zoals huisstofmijt verdwenen zijn. Deze Aerosleep babymatras is Oeko-Tex gecertificeerd en is vrij van schadelijke stoffen en anti-allergie. Op zoek naar een matras en beschermer voor een babybedje of ledikant? Bekijk de volledige collectie babymatrassen op onze webshop!
  Meer info
 3. AeroSleep Matras & Matrasbeschermer Sleep Safe Evolution Pack|40 cm x 80 cm

  Merk: AeroSleep

  AeroSleep Matras & Matrasbeschermer Sleep Safe Evolution Pack 40 x 80 cm Naast perfecte ondersteuning voor je baby’s rug zorgt het Evolution Pack van AeroSleep ervoor dat je baby vrij kan ademen in een veilige en gezonde omgeving. Deze babymatras heeft een stevige koudschuim kern en een duurzame matrasbeschermhoes om de matras een langere levensduur te geven. Het matrasje heeft een afmeting van 40 x 80 cm en is daardoor geschikt voor babybedjes en wiegjes. De matrasbeschermer is opgebouwd uit een ademende 3D honinggraatstructuur waardoor je baby eigenlijk op een luchtlaagje ligt. Hierdoor wordt de lichaamstemperatuur van je kindje onder controle gehouden en blijft hij beschermd tegen oververhitting. Ook zorgt deze honinggraatstructuur ervoor dat vocht meteen wordt afgevoerd zodat je kindje steeds droog ligt. Dankzij de waterdichte film blijft ook de matras helemaal schoon. Zowel de afritsbare matrashoes en de matrasbeschermer kunnen gewassen worden op 60° C zodat alle bacteriën en andere beestjes zoals huisstofmijt verdwenen zijn. Deze Aerosleep babymatras is Oeko-Tex gecertificeerd en is vrij van schadelijke stoffen en anti-allergie. Op zoek naar een matras voor een babybedje of ledikant? Bekijk de volledige collectie matrassen op onze webshop!
  Meer info
 4. Baninni Matras Bamboo|60 cm x 120 cm

  Merk: Baninni

  BANINNI Matras Bamboo 60 cm x 120 cm           De Bamboo ledikantmatras van Baninni heeft een veerkrachtige schuimvulling en een afneembare hoes die is vervaardigd van 35% bamboo viscose en 65% polyester. De bamboo viscose zorgt voor optimale frisheid, absorptie en zachtheid. Deze hoes is voorzien van een ritssluiting en is wasbaar op 40°. De duurzame kindermatras met tweezijdig gebruik heeft een dikte van 12 cm en meet 120 cm x 60 cm. Hierdoor is het matrasje geschikt voor alle standaard ledikantenbedjes. De Bamboo matras is van nature antibacterieel en is daarnaast anti-mijt en anti-schimmel. De matras is Oeko-Tex gecertificeerd en ook de schuimvulling is Certipur gecertificeerd. Deze Baninni babymatras is geproduceerd in Europe conform de Europese normen. Op zoek naar een matras voor een babybedje of ledikant? Bekijk de volledige collectie matrassen van Baninni op onze webshop!
  Meer info
 5. Baninni Matras Summer/Winter|60 cm x 120 cm

  Merk: Baninni

  BANINNI Matras Summer/Winter 60 cm x 120 cm           Je kindje kan ieder seizoen comfortabel slapen op de tweezijdige kindermatras van Baninni. De warme winterzijde bestaat uit gewatteerd katoen, de ademende zomerzijde bestaat uit polyester. De stevige schuimvulling heeft een dichtheid van 21 kg/m³ wat zorgt voor optimale veerkracht en vormvastheid. Bovendien heeft deze ledikantmatras een dikte van 12 cm zodat je kindje zacht ligt en toch voldoende ondersteund wordt. De Summer/Winter matras heeft een afmeting van 60 cm x 120 cm en is daardoor geschikt voor alle standaard ledikanten. Het matrasje is Oeko-Tex gecertificeerd, is anti-mijt, anti-bacterie en anti-schimmel. Ook de schuimvulling is Certipur gecertificeerd. Deze Baninni babymatras is geproduceerd in Europe conform de Europese normen. Geen wonder dat deze matras wordt aanbevolen door kinderartsen. Op zoek naar een matras voor een babybedje of ledikant? Bekijk de volledige collectie matrassen van Baninni op onze webshop!
  Meer info
 6. Baninni Matras Classic|60 cm x 120 cm

  Merk: Baninni

  BANINNI Matras Classic 60 cm x 120 cm               Het Classic ledikantmatrasje van Baninni bezorgt je kindje rustige en comfortabele slaapmomenten. De zachte schuimvulling heeft een dichtheid van 18 kg/m³ en zorgt voor  een optimale veerkracht en vormvastheid. De Classic matras is 10 cm dik en heeft een afmeting van 60 cm x 120 cm. Daardoor is deze kleine matras geschikt voor ieder standaard ledikant bedje. Het matrasje is Oeko-Tex gecertificeerd en is anti-mijt, anti-bacterie en anti-schimmel. Ook de mousse is gecertificeerd door Certipur. Zo kan je zeker zijn dat je kindje in een veilige en comfortabele omgeving kan slapen. De Classic babymatras is geproduceerd in Europa conform de Europese normen. Op zoek naar een matras voor een babybedje of ledikant? Bekijk de volledige collectie matrassen van Baninni op onze webshop!
  Meer info
 7. Baninni Matras Respiro|60 cm x 120 cm

  Merk: Baninni

  BANINNI Matras Respiro 60 cm x 120 cm             De ademende ledikant matras Respiro van Baninni houdt de temperatuur van je kind op een gemiddelde van 37 °C. Zo slaapt je kindje steeds lekker warm en rustig. Dankzij een dichtheid van 18 kg/m³ heeft de babymatras een optimale veerkracht en vormvastheid voor een comfortabele ligging. De Respiro matras heeft een afmeting van 60 cm x 120 cm en is daardoor geschikt voor ieder standaard ledikant bedje. Het matrasje heeft een dikte van 10 cm en bestaat uit 100% polyester. De kindermatras is Oeko-Tex gecertificeerd en is anti-mijt, anti-bacterie en anti-schimmel. (Conform de Europese normen.) Op zoek naar een matras voor een babybedje of ledikant? Bekijk de volledige collectie matrassen van Baninni op onze webshop!
  Meer info
 8. Baninni Hellend Kussen Pendo|60 cm x 35 cm

  Merk: Baninni

  BANINNI Hellend Kussen Pendo Dankzij het hellende babykussen Pendo van Baninni slaapt je kindje lichtjes geheld. Dit is aanbevolen ter bevordering van de ademhaling en spijsvertering. Het hellende kussen wordt ook aangeraden bij oprispingen, verkoudheden en andere luchtwegeninfecties. Het anti reflux kussen heeft een hellingshoek van 15° en is speciaal ontworpen voor kinderwagens, wiegen, reiswiegen of ledikantenbedjes (60 x 35 cm). Het Pendo kussen kan gewoon onder het hoeslaken geplaatst worden. Het Pendo kussen van Baninni is Oeke-Tex en Certi-Pur gecertificeerd en is geproduceerd in Europa conform de Europese veiligheidsnormen.
  Meer info
 9. Baninni Matras Cielo|40 cm x 90 cm

  Merk: Baninni

  BANINNI Matras Cielo – 90 cm x 40 cm Een goede nachtrust begint bij een goede matras, en dat geldt natuurlijk ook voor baby’s. Deze Cielo kindermatras van Baninni laat je kindje comfortabel en veilig slapen. Met een afmeting van 90 cm x 40 cm is deze matras geschikt voor ledikantjes en kleine kinderbedjes. De Cielo matras is zowel zacht als stevig dankzij de 7 cm dikke schuimvulling (18 kg/m³). De afneembare hoes kan gewassen worden op 30° en is Oeko-Tex gecertificeerd. Zo is de Cielo matras anti-mijt, anti-bacterie en anti-schimmel behandeld zodat je kindje steeds in een gezonde omgeving kan rusten.
  Meer info
 10. Baninni Wiegmatras Carrie|32 cm x 72 cm

  Merk: Baninni

  BANINNI Wiegmatras Carrie – 72 cm x 32 cm Je kindje kan zacht slapen op het Carrie matrasje van Baninni. Dankzij haar ovale vorm is deze matras geschikt voor wiegjes en draagmanden met een matrasmaat van 72 cm x 32 cm. Het comfortabele wiegmatrasje heeft een schuimvulling van 4 cm dik en een afneembare hoes die gewassen kan worden op 40°. Voor hygiëne en veiligheid is de Carrie wieg matras Oeko-Tex en Certi-Pur gecertificeerd.  De hoes is zodoende anti-huisstofmijt, anti-bacterie en anti-schimmel behandeld. Hierdoor staat de Carrie wiegmatras garant voor gezonde en comfortabele dutjes!
  Meer info

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Ontdek onze koudschuim baby matrassen en de andere materialen, waarop je kleine heerlijk comfortabel zal slapen. Van Baninni en AeroSleep, net als andere mooie merken. Goed van kwaliteit en precies op maat voor in de box of in het kinderbed, net als om op de camping soepel gebruik van te kunnen maken.

Koudschuim en andere materialen

Een koudschuim matras voor je baby slaapt heerlijk comfortabel. Of maak gebruik van de andere fijne materialen, zowel voor in de zomer en de winter. Niet te warm en niet te koud, zodat het jouw kleintje aan niets hoeft te ontbreken en je daar online eenvoudig een goede keuze voor maakt. Bestel een Classic-matras voor in de baby box of doe inspiratie op met de bijzondere modellen die er beschikbaar zijn. Wij maken het je graag gemakkelijk, net als wanneer je daar een kussen en andere spullen bij wilt kopen.

Bekijk de baby matrassen in 60x120cm en de andere afmetingen die er beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld in 40x90cm en in 32x72cm, zodat je daar in de box, op de camping en in het bed voor je baby of kindje goed gebruik van kunt maken.

Baby box matras kopen

Een baby box matras kopen of benieuwd naar de andere producten om jouw kleine lekker te laten slapen? Bekijk onze slaapzakken of doe inspiratie op met alle producten om je kleine heerlijk mee te laten slapen. Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, dat we gewoon vanuit voorraad kunnen leveren. Bestel online, dan gaan we er voor je mee aan de slag en heb je jouw baby matras en de rest van je bestelling snel in huis.