Matrassen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Ontdek onze koudschuim baby matrassen en de andere materialen, waarop je kleine heerlijk comfortabel zal slapen. Van Baninni en AeroSleep, net als andere mooie merken. Goed van kwaliteit en precies op maat voor in de box of in het kinderbed, net als om op de camping soepel gebruik van te kunnen maken.

Koudschuim en andere materialen

Een koudschuim matras voor je baby slaapt heerlijk comfortabel. Of maak gebruik van de andere fijne materialen, zowel voor in de zomer en de winter. Niet te warm en niet te koud, zodat het jouw kleintje aan niets hoeft te ontbreken en je daar online eenvoudig een goede keuze voor maakt. Bestel een Classic-matras voor in de baby box of doe inspiratie op met de bijzondere modellen die er beschikbaar zijn. Wij maken het je graag gemakkelijk, net als wanneer je daar een kussen en andere spullen bij wilt kopen.

Bekijk de baby matrassen in 60x120cm en de andere afmetingen die er beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld in 40x90cm en in 32x72cm, zodat je daar in de box, op de camping en in het bed voor je baby of kindje goed gebruik van kunt maken.

Baby box matras kopen

Een baby box matras kopen of benieuwd naar de andere producten om jouw kleine lekker te laten slapen? Bekijk onze slaapzakken of doe inspiratie op met alle producten om je kleine heerlijk mee te laten slapen. Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, dat we gewoon vanuit voorraad kunnen leveren. Bestel online, dan gaan we er voor je mee aan de slag en heb je jouw baby matras en de rest van je bestelling snel in huis.