Hoofdkussens

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Een mooie keuze voor goede kwaliteit, beschikbaar als speciale hoofdkussens voor baby’s. Met een unieke vorm, die het hoofdje van jouw kindje goed zal ondersteunen. In verschillende kleuren en uitvoeringen, waarmee je op je gemak online inspiratie op kunt doen. Bestel online het baby hoofdkussen dat je zoekt, dan gaan wij er voor je mee aan de slag.

Hoofdkussen voor je baby: heerlijk comfortabel

Een hoofdkussen voor je baby ligt heerlijk comfortabel, vooral dankzij de ergonomische modellen. Speciaal ontwikkeld om het hoofdje en de nek goed te kunnen ondersteunen. Beschikbaar in wit en in roze, net als in blauw, grijs en een aantal andere kleuren. Of in de vorm van een leuke wolk, waarmee het een feestje wordt om jouw kleine lekker te laten slapen.

Bekijk de ergonomische hoofdkussens voor baby’s, die je eenvoudig online kunt bestellen. Om thuis meteen gebruik van te maken, omdat je bestellingen van voor 15:00u standaard de volgende werkdag al in huis hebt.

Ergonomisch hoofdkussen kopen

Een baby hoofdkussen kopen en daarvoor op zoek naar de ergonomische modellen? Eenvoudig online te bestellen, net als de inbakerdoeken bij ons uit het uitgebreide assortiment. Met alles om jouw kleine lekker te laten slapen, zodat je meer kunt bestellen dan het baby hoofdkussen alleen. En bestel je voor minimaal €20? Retourneren is standaard gratis, en vanaf €20 kun je bovendien rekenen op gratis verzending naar jouw adres.