Campingbedden

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Bekijk de verschillende reisbedjes voor baby’s, waar je online ook meteen het juiste matras bij kunt kopen. Lekker comfortabel en in de maat die je nodig hebt, om jouw kleine er fijn op te laten slapen. In een campingbedje met opstaande randen, zodat je daar iets minder omkijken naar hebt.

Matras in een campingbedje

Van een heel luxe campingbedje voor jouw baby tot de eenvoudige modellen, die je bovendien weer makkelijk op kunt klappen. Wij maken het je online graag gemakkelijk, ook om inspiratie op te doen met de nieuwe modellen uit onze collectie. Voor een instant reisbedje dat je snel uit kunt klappen en een traditioneel campingbedje, waar je online een geschikt matras bij kunt kopen.

Campingbedje voor je baby kopen

Een campingbedje voor je baby kopen? In combinatie met de speciale hoofdkussens een uitstekende keuze. Maximaal comfort voor je kleine, binnen ons assortiment met daarin alle producten om lekker te slapen. Doe online inspiratie op of stel ons je vragen, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag. En bestel je voor minimaal €20? Dankzij de gratis verzending naar jouw adres hoef je je daar geen zorgen over te maken.