Babynestjes

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Een babynestje kopen? Bekijk online de verschillende veilige cocons waar je uit kunt kiezen. Omkeerbaar, zodat je de beide kanten kunt gebruiken. Een veilige en heel mooie keuze voor je kleintje. Maximaal comfort, om rustig te wennen en daarna te kunnen slapen in een box, wiegje of een eigen bedje.

In roze en andere kleuren

Je hebt online de keuze uit babynestjes in roze, net als in andere mooie kleuren. In neutrale en meer opvallende kleuren, zodat je het babynestje bijvoorbeeld mooi af kunt stemmen op de rest van je interieur. Zorg ervoor dat jouw baby helemaal omringt is, voor heerlijk comfort en om te voorkomen dat je kleine eruit zou kunnen rollen.

Tip: het ingebouwde lint in de meeste babynestjes maak het makkelijk om het formaat aan te passen.

Bekijk de verschillende babynestjes die je online kunt kopen. Volledig antiallergisch en daarmee een veilige keuze. Om je kleintje te blijven omringen met veiligheid, warmte en zachtheid.

Babynestje kopen

Een babynestje kopen? Bekijk en vergelijk ze online, zodat je daar eenvoudig een goede keuze uit kunt maken. En bekijk daarnaast bijvoorbeeld onze bedhekken, om de volgende stap te kunnen zetten naar een bedje en het zo veilig mogelijk te houden. Doe online inspiratie op met alles op het gebied van slapen, waarover we je bovendien goed kunnen adviseren. Bestel je het babynestje online? Vanaf €20 kun je standaard rekenen op gratis verzending naar jouw adres.