Slapen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Doe op je gemak inspiratie op met alles om lekker te kunnen slapen. Heerlijk comfortabel, veilig en warm, zoals jouw kleine daar van houdt. Bekijk ons uitgebreide assortiment en profiteer vanaf €20 bovendien standaard van gratis verzending.

Babynestjes en campingbedden

Met een babynestje jouw kleine laten wennen aan het idee om in een bedje of wiegje te slapen? De ideale opstap naar de box, waar je ook zelf helemaal veilig gebruik van kunt maken. 100% anti-allergisch en daardoor een ideale keuze. Net als de campingbedden, waar je op reis goed gebruik van kunt maken. Voor een instant reiswieg om eenvoudig op te zetten, net als modellen die je weer snel inklapt. Doe online inspiratie op met de handige producten om jouw baby of kindje lekker te laten slapen.

Hoofdkussens en matrassen voor baby’s

Speciale hoofdkussens voor een fijne ergonomische houding, net als baby matrassen in de maat waar je naar op zoek bent. In 60x120 en andere maten, om daar de box mee in te richten en een comfortabel bedje voor je kleine op te kunnen maken.

Bekijk online de mooie producten om lekker mee te slapen, die je eenvoudig online kunt bestellen. Goed van kwaliteit en een mooie keuze, dankzij de vormgeving door de verschillende kwalitatief goede merken. Wij helpen je inspiratie op te doen en de producten die jij nodig hebt makkelijk te bestellen.

We hebben de producten om jouw baby of kindje mee te laten slapen gewoon voor je op voorraad, waardoor we daar meteen mee aan de slag kunnen. Bekijk de babynestjes en de campingbedden, net als de hoofdkussens, de matrassen en natuurlijk de rest van ons assortiment. Afgestemd op de allerkleinsten en op de kinderen die al wat groter beginnen te worden. Blader er op je gemak doorheen of ga heel specifiek op zoek. En heb je een vraag? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de verschillende mooie producten.

Baby en kind: alles om lekker te slapen

Vanuit onze voorraad kunnen we alles om jouw baby of kindje mee te laten slapen meteen voor je verzenden. Bestel je voor 15:00u? Dan heb je jouw bestelling standaard de volgende werkdag al in huis. Om het babynestje meteen neer te leggen, het campingbedje uit te proberen of om jouw kleine comfortabel te verwennen met een hoofdkussen en baby matras. Bestel direct online, dan gaan wij er snel voor je mee aan de slag.