Reiswiegen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Bekijk de reiswiegen met luiertassen, net als de handige modellen met een snoozer die je ook op de camping kunt gebruiken. De ideale keuze voor jouw baby en in de auto, omdat je daar op een compacte manier gebruik van kunt maken.

Reiswieg voor jouw baby

Bestel online een roze, grijze of een zwarte reiswieg. Voor in de auto, om jouw baby op een heerlijk comfortabele manier te laten slapen als je onderweg bent. Onderweg naar vrienden, naar de camping of een andere bestemming. Wij maken het je graag gemakkelijk, met een wieg die je gemakkelijk op kunt zetten en meteen kunt gebruiken.

De reisbedjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld inclusief een muskietenkap, in een opbergtas en inclusief een matrasje om daar comfortabel op te kunnen slapen. De ideale reiswieg voor jouw baby, die je gewoon online kunt bestellen.

Reiswieg voor in de auto kopen

Een reiswieg voor in de auto kopen? Bekijk online de verschillende beschikbare modellen, net als onze regenhoezen om jouw kleine te beschermen tegen wind en regen. Zo bestel je online eenvoudig alles voor onderweg, waarbij je vanaf €20 kunt rekenen op gratis verzending. Bestel je voor 15u? Dan heb je jouw bestelling de volgende werkdag in huis, bijvoorbeeld om de reiswieg voor je baby meteen te kunnen gebruiken.