Regenhoezen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

De universele regenhoes voor een kinderwagen laat zich eenvoudig bevestigen en is op die manier een uitstekende keuze. Bovendien zijn de modellen gemakkelijk schoon te maken, om regendruppels of zanderige vlekjes te verwijderen met een natte doek.

Ook voor tweeling kinderwagens

De ideale keuze, ook als je een regenhoes voor een tweeling kinderwagen zoekt. Voor standaard kinderwagens en voor dubbele modellen, door de maat te bestellen die je nodig hebt. Houd je kleine warm en droog, als het plotseling begint te regenen of als je vooraf al ziet dat het wel eens een natte dag kan worden. Gemakkelijk te bevestigen en weer eenvoudig schoon te maken. Ontdek online de verschillende regenhoezen voor kinderwagens. Universeel, dus ook te gebruiken op het merk kinderwagen waar jouw kleine in zit.

Universele regenhoes kopen

Een universele regenhoes of een transporttas voor je kinderwagen kopen? Bekijk de modellen voor een tweeling kinderwagen en voor de standaardmodellen, zodat je eenvoudig de juiste afmetingen bestelt. Wij maken het je graag gemakkelijk, zorgen vanaf €20 voor gratis verzending en maken jouw bestelling meteen in orde. Bestel voor 15u, dan heb je de universele regenhoes voor jouw kinderwagen of andere producten voor onderweg morgen al in huis en kun je daar voor je kleine meteen gebruik van maken.