Meerijdplankjes

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Koop het meerijdplankje universeel, om die gemakkelijk te kunnen bevestigen aan de kinderwagen waar je gebruik van maakt. Bijvoorbeeld aan die van Baninni, net als een van de andere merken waar het plankje om mee te rijden voor geschikt is. Wij maken het je online graag gemakkelijk, met de modellen van hoge kwaliteit.

Meerijdplankje voor een kinderwagen

Gebruik het meerijdplankje voor een kinderwagen, zodat je er met de universele bevestiging voor zorgt dat er een extra sta- of zitplaats ontstaat. Een handig buggyboard, waarmee je voorkomt dat jouw kleine het hele stuk met je mee dient te lopen.

Het plankje om mee te rijden is geschikt voor kinderen vanaf 15 maanden, zodat ze daar goed op kunnen staan of zitten. Houd rekening met een maximaal draaggewicht van maximaal circa 20 kilo. Zo kun je goed gebruik maken van een universeel meerijdplankje aan de kinderwagen, die je online kunt bestellen.

Meerijdplankje universeel kopen

Het meerijdplankje universeel kopen? Bekijk de diverse producten en ontdek voor welke kinderwagens deze geschikt is. En bekijk daarnaast bijvoorbeeld de organizers bij ons uit het assortiment, net als de andere producten waar je onderweg handig gebruik van kunt maken. Bestel je voor 15u? We gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je jouw meerijdplankje na gratis verzending vanaf €20 de volgende werkdag al in huis hebt.