Luiertassen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Bestel een zwarte, een grijze of blauwe luiertas, net als een van de andere kleuren waar je naar op zoek bent. Van mooie merken voor hippe leren luiertassen, net als de andere modellen in verschillende hoogwaardige materialen. Ideaal om altijd alles bij de hand te hebben, zodat je onderweg niet met lege handen staat als er iets aan de hand is.

Luiertas: rugzak of draagtas

Een luiertas kopen? Bekijk de rugzakken en de draagtassen van leer, als mooie en stijlvolle keuze waarin je de ruimte hebt om alles voor onderweg mee te nemen. Ideaal om jouw kleine mee te verzorgen. Gemaakt van de mooiste materialen en met een stijlvolle uitstraling, zodat de hippe leren luiertassen goed matchen met jouw favoriete outfit. Kies voor de praktische en mooie modellen, die je eenvoudig online kunt bestellen en waar wij de verzending van voor je in orde maken.

Hippe leren luiertassen kopen

Online een van de hippe leren luiertassen kopen? Een mooie en stijlvolle keuze, die daarnaast net zo praktisch is als bijvoorbeeld het meerijdplankje. Ontdek online alles om onderweg voor jouw baby of kind te gebruiken, zodat je nooit meer iets tekort zal komen. Bestel je voor 15u? Wij gaan er mee aan de slag, zodat je jouw luiertas of de rest van je bestelling de volgende werkdag in huis hebt.