Kinderwagens

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Online een kinderwagen kopen? Vergelijk de verschillende mooie modellen. Handige 3-in-1 wagens die je op meerdere manieren kunt gebruiken of met een speciaal inlegkussen, voor meer comfort voor je kleine. Wij zetten de diverse wagens voor kinderen voor je op een rij, zodat je daar online eenvoudig de beste keuze uit kunt maken.

Tweeling kinderwagen: samen op pad

Bestel een tweeling kinderwagen of maak gebruik van de enkelvoudige modellen voor jouw kleine. Altijd uitgevoerd met mooie materialen en voor een heerlijk comfort van je kindje. In zwart, rood, blauw en de verschillende andere mooie kleuren, zodat je daar online een keuze uit kunt maken. Bekijk de beste kinderwagens en de handige accessoires die je daarbij kunt kopen, om er optimaal gebruik van te maken als je met jouw kleine onderweg bent.

Beste kinderwagen kopen: online

De beste kinderwagen kopen? Dat doe je online, dankzij onze scherpe prijzen voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor de wagens voor jouw kleine of jouw tweeling, net als wanneer je gebruik wilt maken van de luiertassen. Ontdek online alle handige producten voor onderweg, zodat je daar altijd een goede keuze uit maakt. Met gratis verzending vanaf €20. Bestel je jouw kinderwagen voor 15u? Dan heb je die de volgende werkdag al in huis.