Draagzakken

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Zoek je een draagzak voor jouw baby in zwart, groen, grijs of blauw? Ontdek de verschillende kleuren. Met 2-in-1 en zelfs 3-in-1-oplossingen, om er op een heel handige manier gebruik van te kunnen maken. Gebruik een buikdrager of een heupdrager, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Beste draagzak: ergonomisch

De ergonomische draagzak voor jouw baby is de beste keuze. Voor een fijn comfort voor jouw kleine en om daar zelf ook zo min mogelijk last van te hebben. Een comfortabel geheel, ook als jullie langere tijd onderweg zijn en samen een leuke tijd willen hebben.

Vergelijk de verschillende baby draagzakken van merken zoals Baninni, waarmee je kunt rekenen op het gebruik van hoogwaardige materialen. Beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken.

Draagzak voor jouw baby kopen

De beste draagzak voor jouw baby kopen? Vergelijk online de ergonomie van de verschillende modellen, zoals je ook de kwaliteit en mogelijkheden van kinderwagens naast elkaar kunt zetten. Wij helpen je alle producten voor onderweg te bestellen, speciaal voor jouw kind of baby. Bestel online voor 15u, dan heb je de draagzak de volgende werkdag al in huis. Standaard met gratis verzending vanaf €20, om je daar geen zorgen over te hoeven maken.