Buggy's

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Zoek je een baby buggy in zwart, roze, blauw of een van de andere kleuren? Een mooie keuze voor goede kwaliteit, die ondertussen niet veel hoeft te kosten. Scherpe prijzen voor buggy’s, die je online kunt bestellen en waarvan de verzending gewoon gratis is.

Ook tweeling buggy’s: uitgebreid assortiment

Ontdek ons uitgebreide assortiment met buggy’s, ook voor jouw baby. Of voor jullie baby’s, dankzij de tweeling buggy’s die er beschikbaar zijn. Speciaal voor twee kleintjes, zodat ze gezellig naast elkaar kunnen zitten. In zwart, grijs, roze, blauw en andere mooie keuren. Met handige kap aan de bovenzijde en andere extra’s, bijvoorbeeld om de buggy voor jouw baby gemakkelijk op te kunnen klappen en in de auto mee te nemen.

Buggy voor jouw baby kopen

Een buggy voor jouw baby kopen? Dat is makkelijk, daarvoor kun je online een keuze maken uit de verschillende modellen. De hoogste kwaliteit dankzij merken met een goede reputatie, waar je ondertussen toch een scherpe prijs voor betaalt. En bestel daar bijvoorbeeld de juiste buggy hakken bij, zodat je alles voor onderweg bij de hand heeft en jouw baby of kind niets tekort zal komen. Bestel je jouw buggy online voor 15u? Dan heb je die de volgende werkdag al in huis.