Autostoelen

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Bestel een Frozen autostoel of een mooi ander model van Disney. Met daarop Mickey en de andere helden van je kinderen, waardoor het een feestje wordt om in de auto te stappen. Of maak gebruik van de autostoelen voor een maximale bescherming, veiligheid en comfort van je kleine. Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, altijd voor een zo scherp mogelijk prijs.

Autostoel in groep 1, 2 of 3

Bestel jouw autostoel uit groep 1, groep 2 of groep 3. Vergelijk de verschillende modellen en maak op die manier een goede keuze. Voor een eenvoudig autostoeltje om iets hoger te kunnen zitten. Of als autostoel voor jouw baby, waarmee je ervoor zorgt dat zij veilig met je mee kunnen rijden.

De ideale keuze voor hoge kwaliteit, terwijl je daar een scherpe prijs voor betaalt. In groep 0 tot 10kg, groep 1 tot 18kg, groep 2 tot 25kg of in groep 3 tot 36kg. Wij helpen je online de juiste keuze te maken voor een baby autostoel, zodat je daar vervolgens goed gebruik van kunt maken.

Autostoel voor jouw baby kopen

Een autostoel voor jouw baby kopen? Bestel een van de verstelbare modellen of neem contact met ons op, dan adviseren we je graag. Net als wanneer je daar de bekerhouders bij zoekt of als je op zoek bent naar andere accessoires voor kinderen en baby’s voor onderweg. Bestel je jouw autostoel voor 15u? Wij maken de verzending snel in orde, zodat je die de volgende werkdag al in huis hebt.