Wiegjes

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Wil je eenvoudig het wiegje opmaken en er tegelijkertijd voor zorgen dat jouw kleine er comfortabel in kan liggen? Let dan goed op de werkhoogte, gecombineerd met de stabiliteit van het geheel. Wij zorgen er met de goede merken voor jouw baby wiegje voor dat je daar een goede keuze in maakt.

Wiegje opmaken: een mooie keuze

Het wiegje opmaken? Je hebt de keuze uit mooie modellen van Baninni en Cam Co, waarmee je ervoor zorgt dat je op een fijne hoogte kunt werken. Of maak gebruik van een bijstelbed, waar je op een flexibele manier gebruik van kunt maken. Zo maak je het jezelf eenvoudig om de wieg voor je baby op te maken, met het comfortabele bedtextiel dat je online kunt bestellen.

En ben je op zoek naar meer producten voor de babykamer? Bekijk naast de wiegjes dan bijvoorbeeld de babyprojectors, om inspiratie op te doen voor alles in de kinderkamer.

Co-sleepers: dichtbij mama slapen

In een co-sleeper wiegje slaapt je baby veilig naast jou. Een co sleeper kan makkelijk met riemen veilig bevestigd worden aan het bed maar kan ook dienst doen als vrijstaand wiegje. Wanneer je naast je baby slaapt wordt de vertrouwensband versterkt en kan je de baby makkelijk eten geven.

Wiegje voor de baby kopen

Je kunt een wiegje voor jouw baby kopen, die wij gewoon voor je op voorraad hebben. Dat betekent dat we de verzending snel voor je in orde kunnen maken. Je hebt bestellingen van voor 15:00u de volgende werkdag al in huis. En voor bestellingen vanaf €20 is de verzending gratis, om je ook daar geen zorgen over te hoeven maken.