Vloerkleden

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Je hebt online de keuze uit diverse vloerkleden voor de kinderkamer. Rond met een doorsnee van bijvoorbeeld 100 - 150cm of in een vierkant of rechthoek. Je kunt er alle kanten mee op, dus het is verstandig om online op je gemak inspiratie op te doen. Zo maak je de beste keuze, dankzij de topmerken altijd voor goede kwaliteit.

In roze of een andere kleur

Op zoek naar een vloerkleed voor de kinderkamer in roze of een andere kleur? Combineer ze bijvoorbeeld met de leuke wiegjes die je kunt kopen, zodat je de kamer daar op een leuke manier mee kunt inrichten. Wij maken het je online graag gemakkelijk, net als met de ronde vloerkleden voor de kinderkamer en de tapijten die je kunt bestellen.

Richt de kinderkamer in op de manier zoals je dat voor ogen hebt, met onze mooie nieuwe producten. Een vloerkleed voor de kinderen, zodat ze met lekker warme voeten uit bed kunnen stappen of er fijn op kunnen spelen.

Rond vloerkleed op de kinderkamer

Een rond vloerkleed kopen voor de kinderkamer? Je hebt de keuze uit diverse afmetingen en leuke prints, zowel voor jongens als voor meisjes. Zorg ervoor dat het jouw baby of kindje aan niets tekort zal komen. Bestel online een van de leuke tapijten om de kinderen blij mee te maken, of doe die iemand anders cadeau. Vanaf €20 kun je rekenen op gratis verzending, zodat je daar bovendien geen extra kosten voor hoeft te maken.